Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila je stajaća varijanta i bilo je fenomenalno :)
@kitohan Jesi cuo moj najnoviji hit? \"Paparazzo, paparazzo, bil\' mi malo objektiv izglanco?\" :)
ali nek je tebe zato tvoja mater začela u WC-u Aque s nekim sandžačkim smrdljivcem sa dna kace, pa da nam ti ovdje dođeš i kažeš koju pametnu.
colosseum je dno i odron. samo idioti idu tamo.
najveća živuća legenda balkana
ma koloseum je bezze mjesto za koncert ramba
Gdje se kupuju karte??? Ili je to ono na ulazu ... :)
..e ok, hvala na inf...valja doci poslusati svjetskog megacara..uz milana tarota naravno:))
ulaz je 10KM (zvala sam coloseum da provjerim), ne mora se narucivati vecera i to, ali preporucuje se da se dodje ranije kako bi se naslo mjesto blizu stagea, jer je dio coloseuma u kojem se odrzavaju konceti jako mali i ako dodjes pola sata/sat kasnije, slabo da ces moci prici tom dijelu i slabo da ces sta cuti, jer se u \"kockarskom\" dijelu muzika uopste ne cuje... inace jako losh prostor za koncerte generalno, a pogotovo za ramba, bombaj stampu, gibu, itd., odosno za koncerte ljudi i grupa koji bi bez ikakvih probema mogli napuniti Dom mladih i vece sale.
e jel\' neko zna cijenu ulaznice?...i kako je zapravo u tom coloseumu? jel\' tu moras narucivati i neke vecere, pića ovo ono, ili je atmosfera normalna koncertna?
evo ne znam kako da poserem...pomozite raja
Ne pada mi na pamet da idem u Coloseum...
..prvo cu one sto me vole..a onda i one druge..