Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jooooojjjj!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD evading downfall i silent kingdom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dva najbolja benda u bih, jedva čekaaam!!!!!!!!!!!!!! :DDDDD
juhuuuuuuuu
ovo definitivno vrijedi posjetiti !!!
Ne radi se o nikakvoj djeci, a i fest će biti održan u maloj sali tj. amfiteatru Doma mladih..tako da ...Bosančerosu...pametniji si kad šutiš
DJEČICE MOJA DRAGA VAŠA SVIRKA NE VRIJEDI TOLIKO,A I DOM MLADIH ONAKAV KAKAV JE SAD JE APSOLUTNO NEPRIMJEREN PROSTOR ZA TAKVO ŠTO.TREBALO JE TO ORGANIZOVATI U SLOZI.
drag li si
Bolje su ilahije i kaside BIH4EVER!
tanker najbolji bend. moj ćale šalje pozdrave za jetija
ludnica
ovo je u subotu papak ;)
Tobe jarrabi, umjesto na dzummi omladina da se okuplja...
slažem se... trebalo bi biti fino! :D
iskreno, jedino zbog tankera i dozera dolazim, ovo ostalo već 100x viđeno
napoooookon, napokoooon....!!!!!
Pogurajte ovaj članak malo gore na naslovnoj. Jedva sam ga našao, a pozitivni događaji poput ovog zaslužuju ipak malo više reklame i pažnje nego, recimo, Spanxovi ravni stomaci.