Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda, u pravom smislu te rjeci Nakon njega Crvena Jabuka me nikada vise nije interesovala ...
+ jedan od jacih nadrealista, samo kad se pojavi i bez da ista govori...
Kako vrijeme leti, više je prošlo nego što je on živio. Para mi je bio puno draži dok je bio sa Elvisom J. Kurtovićem nego iz doba Crvene jabuke, ali svejedno tragedija je to bila velika. I ne zaboravite, jer ne vidim na Klixu, još jedan divan momak je tada poginuo, Aljoša Buha.
Para- tako su zvali Dražena Ričla
Da mustrafa, pravi Drazenov nadimak je bio Para...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najpozitivniji lik koji je ikada zivio, hvala ti Zijo za ono sta si nam ostavio iza sebe.
Bivše djevojčice, bivši dječaci. :(
...a, onda priznat ću ti sve, šapnut riječi te... to je sve čega se sjećam, ne mogu se sjetiti kako se zove ta pjesma i kako počinje :(( sa njim mij jedino Crvena jabuka i valjala, Žerino recitovanje i uzdisanje mi nikad nije leglo...29 god.? nevjerovatno kako brzo vrijeme prolazi..njegova mama se zove Elvira, to mi je ostalo u sjećanju..legenda lik i taj album..operisala slijepo crijevo i isti dan po izlasku iz bolnice išla na koncert, preskakala ogradu Borčevog stadiona i opet morala šivati rez :))) RIP
hvala - preljubazno, od jučer pjevam samo taj jedan stih
Sjecam se ko danas, isli na koncert u MO. RIP
Moram još i ovo dodati, za idiote koji se raspišu o dobrim karakteristikama onih vozača koji se vozeći luđački slupaju pa i poginu, a onda idioti napišu kako su drugu zavidni jer ovi Fanđe voze BMW ili Audi - ovi momci su stradali u običnom Yugi. Toliko o kompleksima.
Pogriješih, ali nije velika razlika.
para je bog a ne bogovi ne umiru
Zijo lave R.I.P TLN neprevazidjeno
Legenda kao rijetko koja! Koliko se samo djevojaka je tjeseno uz "Bjezi kiso s prozora"...
Zar ima toliko?!