Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njima Franz Ferdinand a nama Zdravko Colic. Bas fino. Tamo muzicki obrazovana (cak i razmazena) publika, a kod nas balave curice i poneka penzionerka sa buketom cvijeca zaljubljena u Colu jos od srednje skole. Kod njih koncert na tvrdjavi Kastel a kod nas koncert na Tusnju koji se samo uslovno moze nazvati stadionom i koji je najruzniji objekat takve vrste odavde do Andromede. Vjerujem da nakon ovih poredjenja moj zavrsni komentar nije potreban.
Haveru, Sarajlija sam al ti savjetujem prijateljski da prestaneš halucinirati. Ja sam 4 kontinenta obišao i NIGDJE nisam vidio većih rasista, šovinista i ćifuta od nas, i to nema veze ni sa jednom vjerom ili nacijom već sa našim pijačarskim mentalitetom.
@A - Ne kontam šta je tu smiješno? Franz Ferdinand jeste jedan od najutjecajnijih rock bandova današnice! Ne govorimo o minulim vremenima rock i sl. dinosaurusa kao što su Gunsi, Metallica, U2 (koji je POP), itd. Mnogi od vas \"poznavalaca\" ne zna dalje od osamdesetih. Usput svaka čast za koncert!
Postovani komentatori, sta se sve ovdje procita, to govori dovoljno o vama. Smjesni i zalosni. Mali frustrirani ljudi.
Da, ma stvarno. nisi uočio sarkazam u mojem komentaru? o ovakvim stvarima i govorim!!!
Ti garavi srbi su u stvari Turci, samo to oni neznaju! srbi su koliko ja znam porijeklom slaveni a oni si svi riđi...žuti..
Upravu si, nema boljih yeba ca od Srba, mmmmm. Ne mogu primirisati Bosancerosima. A tek njihov sarm, humor i kultura ma za popi zdit. Jos ako su i garavi, a ne ko nase zuconje, uh to je odmah +10!
Још једном за све који су пропустили да виде и чују како су некад Муслимани (данас Бошњаци) певали: http://www.youtube.com/watch?v=Y-BFv7ulNcE
Vaše civilizacijsko dostignuće; ponosni na genocid, ponosni na terorizam (gavrila).
E moj džile, nisi ti vidio Sarajva a kamo li da si sarajlija, još manje bošnjo. Sarajke su još uvijek sačuvale malo ponosa i časti za razliku od razvrata koji tamo gdje si naveo vlada. Kod nas još postoji obraz i poštenje. jedino još kod nas ima djevojaka koje svoju čednost sačuvaju za brak i to je nama na ponos! Ti ne razlikuješ lijepo i ofucano!
Safet Isovič GAVRILO PRINCIP Odjekuju zvuci dobošara Sarajevo dočekuje cara Vidovdanak za pohod bijaše Ferdinand se krenu do Bembaše Gavrilo, Gavrilo, mladi junak iz Srpske tvojih se djela Gavrilo, zemljaci tvoji ponose mladi junak iz Srpske, Gavrilo Gavrilo Principe Sunce sinu sa plavih visina sakupi se narod iz daljina smjeli junak u narodu bio sa tri pucnja cara usmrtio Gavrilo, Gavrilo, mladi junak iz Srpske tvojih se djela Gavrilo, zemljaci tvoji ponose mladi junak iz Srpske, Gavrilo Gavrilo Principe Ropstvo teško a sloboda mila slavi narod Principa Gavrila gdje Miljacka teče još i sada spomen osta na pločniku grada Gavrilo, Gavrilo, mladi junak iz Srpske tvojih se djela Gavrilo, zemljaci tvoji ponose mladi junak iz Srpske, Gavrilo Gavrilo Principe
http://www.youtube.com/watch?v=ONWxosmLWfQ
U Banja Luci Franz Ferdinand. A u Sarajevu korida. Jest vas se nakotilo seljaka u Sarajevu u pm!
džile dragi, sarajlije ne nazivaju druge ljude bošnjama niti selamaju, više mi ličiš da si iz Zenice :)
i i nama je regina svirala ispred katedrale. bio je to koncert za pamcenje pred nesto vise od 10 000 ljudi (prolaznika). regina je poderala (zivce ljudima)
ja sam srajlija bošnjo ali samo pićim po Beogradu i Zagrebu jer tamo bukvalno dolaze svi....baš svi od svjetskih muzičara i umjetnika. Sarajevo je jedan veliki k.uratzon. A da vidite kake su ba Beogradjanke i Zagrepcanke. Oca mi bombe prave! ove nase hamshe im mogu samo prati njohove slatke nogice. Eto toliko od sarajlije bošnje o svom rodnom gradu pa vi vidite bagro seljačko-sandžaklijska sta napraviste od ovog grada iako nikad nije ni bio bog zna sto osim eto olimpijade. Salam alejkum!
ahahaha Jale legendo popravi mi dan sa ovim komentarom,pozdrav iz Banja Luke