Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje ironije: "Sarajevo, ljubavi moja".
Nije napustio i nikada nece, zivi u srcima i kroz svoja djela i pjesme koje ce uvijek biti hitovi. :-) A vrijeme ne da prolazi nego leti.
Mi bi odali počast preminulom kamataru ili sličnima !!!
Kemo je volio svoj grad i domovinu iznad svega, prava raja je volila i vilice Kemu zauvjek i on nikada nece "otici" iz nasih srca bez obzira na sramotnu amneziju sire javnosti. Izgleda da Kemo nije tako profitabilan kao razne cece, mice, cice etc... Kulturno odumiranje je na zalost trend vec niz godina i kraj jos nije na vidiku. Ipak prava raja (iako u manjini momentalno) ce uvjek znati "u cemu je trik" ... Kemo u srcu zauvjek !!!!!
Kakav god da je bio Kemo, bio je i ostao legenda našeg grada i slobodno mogu reći orginalni sarajevski BRAND. To što se niko nije sjetio (ili htio) da organizuje koncert u njegovu čast me uopšte ne čudi vodeći se onom starom narodnom "riba smrdi od glave" - pogledajte samo ko su i što je bitnije kakvi su (ne)ljudi oni koji odlučuju o bitnim stvarima u našim životima u ovom gradu. Za par godina će se možda i rahmetli Safetu organizovati neki "tribute" ali u Minhenu ili možda opet u Zagrebu. :(
Dobro je sto smo ga se sjetili u seheru bar na neki nacin bilo bi smijesno da nismo ! P.S. Tuzno i sramotno 😞
kod nas ti mogu oprostiti sve sem uspjeha. zagreb održao koncert u njegovu čast, a sarajevo evo sjetilo se preko klix-a i jutros jutarnjeg programa KS. jadan je ovo grad
I kod Batka je priča o Kemi. Ajde bar to ali je sramota da se nista nije u Sarajevu uradilo
@Urednik izvini nisam ga naveo jer nisam upratio. još jednom izvinjavam se