Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se kad je moj brat kupijo album plocu "Purple rain", Princ na motoru. Tad se slusalo ono sto si imao a slusala se prava muzika. Sad omladina moze preko interneta slusati sta hoce a svejedno slusa zadnje smece poput granda i sl..
Chikaga
Chikaga
Ubih se od sekiracije.. decko skini se sa droge
@remzijas http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3552561/Male-not-breathing-Harrowing-911-call-Minnesota-estate-Prince-died-just-days-rushed-hospital-private-plane-severe-flu.html
Vječno će ostat princ, nikad kralj!
bezobrazbi princic pojebo sve kraljice :D
Volim ovog lika i njegove pjesme.
Almir ga našamarao
jbga ako je sletio avio radi gripe, to nije neka vijest.... sve u svemu, princ je tito sto se tice posla kojim se bavi :)