Šokantan početak suđenja Murrayu
0
Prikazana posljednja fotografija Michaela Jacksona
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj kad mi pocnu razglabati o iluminatima, zavjerama.. Svi pametni i kompetentni, a culi onako usput !
Ubio se sam, uzevsi samostalno prekomjernu dozu anestetika koje mu dr. nije htio dati (iako je ranije davao nelegalno), jer bi moglo doci do opasnih kontraindikacija sa drugim lijekovima koje je uzimao MJ protiv depresije. Doktor nije kriv za ubistvo.
MJ the only KING 4ever!!!
MJ su ubili iluminati i dejjalovi zato sto nije igrao po njihovim pravilima...dali su mu oni slavu a on im nije zahvalio,,,tj nije zahvalio iluminatskom bogu (dejjalu) to vam je ljudi istina , sve ostalo je laz...
koliko se zaradilo na njegovoj smrti, a ?? nema sta se nije izdalo, filmova, CD-ova ,dokumentaraca, slika, knjiga.... milijarde su u pitanju. MJ KING4ever
Jackson je bio kralj, i ocigledno je da ga je neko smaknuo iz odredjenih razloga koji su i poznati.
Sta se cudis,ovdje je ubiti pacijenta hobi jos dobijes mjesec placenog odmora.Balkanci imaju cool zdravstvo jer pametno razmisljaju :)
mislim da ovaj doktor nije kriv. Ocigledno je da je Jackson sam kriv za svoje stanje.
Ubili ga dusmani jer je presao na islam.kao sto su ubili Ledy Di jer je nosila dijete Dodija koji bi bio polubrat britanskog kralja a musliman??? Teorija zavjere???
Doticni @Mm, da si samo MALO upucen u slucaj znao bi da prvenstveno kardiolog NE SMIJE koristiti propofol, da se propofol NE SMIJE koristiti van operacione sale i bez potrebnih aparata i nadzora nad pacijentom, a ovaj tzv. doktor je narucivao propofol u enormnim kolicinama, svakih 20-ak dana sve vise, sto je jucer tuzilac precizno i izlozio! Da si MALO upucen znao bi da ne postoji mogucnost da neko sam sebi ubrizga propofol, sto ce anesteziolozi i drugi ljekari i dokazati u svjedocenju. Zato, poklopi se i cuti o onome o cemu pojma nemas! Osim toga, Michael nije ni prvi ni posljednji u toj industriji kojeg su navukli na raznorazne lijekove... druge doduse obicno navuku na droge, prave, one teske!
Aaaaaa, pa sto se ljutite, samo govorim ono sto je bilo.
Na kakva bezvezna sudjenja se trose pare... Frajer se sam predozirao lijekovima za spavanje. Bio je ovisnik o njima i sam je uzeo veliku dozu. Obicna nesreca. Bezveze doktora sad maltretirati.
Jucer bio koncert MJ-a, vidio ga Sasa Matic sa Tosetom Proeskim.
štenje podrške hahahaha
divim se kako amerikanci imaju vremena da malo-malo organizuju neke glupe proteste i štenje podrške ...