Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenica, bila i ostala kolijevka repa. Bravo Bigga, dižeš našu scenu na viši nivo!
PUSTI NJEG nisu losi
Koja scena,probudi se....halo
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Moram da priznam da sam veoma ponosna na Amela Tuku, jer predstavlja svoju zemlju na najbolji moguci nacin. Takodjer mi se svidja njegova skromnost i odlucnost. O spotu... ne slusam RAP (REP) ali se nadam da ce odvojiti dio novca (ako vec bude neka zarada) za neke korisne svrhe.
crveni_kmer: Ponosna sam na svakog ko zeli da ucini nesto konstruktivno za svoju zemlju. Mislim da je to dovoljno.
crveni_kmer: To je tvoje misljenje i postujem. Zalosno je samo sto se uvijek pronadju ovakvi komentari poput tvojih, sto u moru negativnih zbivanja u BiH i regionu moraju da pronadju nesto negativno i u onim sto je pozitivno. Sto se mene tice, ja se radujem za njegove (i svaciji uspjeh) jer su sami zasluzni za to. Nista vise, nista manje.
zasto bas svi reperi moraju pucat istu furku, dobro repa, ima talenta, al de ba napravi nest originalno, izgradi svoj stil u odijevanju, ne u zivis detroitu pa da furas njihov stil, svaka stvar mora pocet sa aha, khm khm i jos kad mi pocne prosipat suplju kako je zajeban i kako je glavni u mahali...
Dobar je decko, ono Basta fol samo stari probaj to sa nasim jezikom, bice bolje cini mi se.... Keep the good work!!
sranje u bojama... osim refrena koji vuce na eminema ovo ostalo bezze. Godinama slusam rep i na prvu mi je ovo nista posebno :)
blefer u blizini....
Ocekivo sam u spotu da Amel trci posto se pjeska zove Speed. Pjesma mi se svidjela, a spot je mogao bolji biti.
ajj speed,gdje me nadje....predobra je,evo 6 sati a ja ne mogu zaspat koliko me potresla
DOBAR i BRZ... ...kad čuješ ovo, ostali ''reperi'' su KLASA niže.
sta si ti ovdje cuo pametnice
bosanski busta rhymes
Dobra stvar skroz :)
što bi rekli...pravo američki!
Svi hoće do slave "guzovače" pa tako i ovaj bik -a
Ja bikova što pucaju minuse😅😅😅
Hoće li neko biti ljubazan da nam nađe tektst ove pjesme....jest dobra,sav sam se naježio,a mora da ste i vi