Galileo, to su samo brojke!
0
Premijera spota "Galileo", sastava Billy Andol
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta ovi iznad mene rekli (ova ba.g.ra lez.ihlje.e.bovica koji nista korisno nisu uradili ni za sebe ni za zajednicu u kojoj zive) ja cu reci da ste super :D Konacno da neko nesto radi, i da je to na kraju krajeva super :) svaka vam cast :D I molim ovu lijenu b.a.g.ru iznad mene da nesto i oni naprave posto imaju izuzetno razvijeno kriticko misljenje. Hvala ! (Da cujemo i te njihove stvari...ocigledno je da bolje znaju i umiju) !
Ko može bolje neka se javi, pa ćemo i njega komentarisati. Sjedti i kritikovati je jako produktivno:) Najveći fan sobe 403. Ostali ste vjerni sebi.. Svaka čast.. A kome se ne sviđa, pa Bože moj, ima i drugih bendova.. Veliki pozdrav
Odlično... nije bitno da li podsjeća na bilo šta ranije napravljeno... vi ste nešto dobro ipak stvorili a šta smo uradili MI?!?! Pozz.
Ovo veze nema sa Gorillaz, Gorillaz je običan marketinški trik i grupa je šuplja da gore ne može, spotovi nemaju nikakve podudarne tačke. Ovu pjesmu što više slušam, sve mi bolja. A da ima more metal bendova je istina samo što zvuče kao da sam pjesmu već čuo barem 3 puta, ali opet imaju neku senzibilnost. Nego, podržimo mi sve bendove, imamo potencijala to je nenormalno, samo što nas niko niti vidi niti čuje, a i sami sebe dosta pljujemo. Svirki na sve strane, samo treba izaći.
Jesu se ovi poredali po nacionalnom kljucu , samo im fali jos kakav stranac
ništa slabije od milion i jednog dosadnog benda tipa Nežni Dalibor.
i ne piše se \"jeli\" već \"je li\"..tupsone...sam sebi
prva stvar koja mi je pala na pamet kad je krenulo je feel good inc. jeli gospodin francuz konto da mi nećemo skontati ili ne nije ni bitno ali je kompletan spot prepisani feel good inc. a pjesma e to je priča druga...nije bitno valja li ili ne, sviđa li mi se ili ne bitno je da je tu i da sam je ja a i drugi poslušali....druga treća sedma šezdeset deveta će biti hit....
Melodije nema, tekst isprazan, svirka mediokritetska, spot bez logične veze sa tokom pjesme... a ostalo je O.K.
poslusao bih pjesmu ali mi sad ide Gumush na tv-u pa ne bih da mi se miksa.... drugi put, Billy i nek je sa srecom
ljudi NE KAKITE ukoliko radite kao muzicki novinar ili urednik, komentirajte. ukoliko vam se svida komentirajte ukoliko ne onda tisina
@muzicar - to ti samo govori koliko su dobri da zasluzuju ovaj prostor
fantasticna pjesma, odlican spot, jedva cekam ostale pjesme
je odličan stvarno. A što se tiče muzike, vaaljda nije moj kap of ti, pa moram priznati da je pjesma dosadna. Standard, kliše i zadocnila furka, dok je produkcija puno boljaa od same stvarke. Eto, od mene toliko.
joj sto su nidje veze ova prepucavanja clanova benda i nekih njihovih nesimpatizera, al stvarno. pjesma je nako, nije nesto novo i vec nevidjeno. sto se tice spota, to je smijesno raspravljanje. i najvece zvijezde danasnjice vidljivo kopiraju jedni od drugih (krenuvsi od teme).
opet nista ....Nazalost... tanko ...