Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da procitam ovaj tekst, ali me glava zabolila samo gledajuci u njega. "JagermeisterBiH, te @jmspirit instagram i Twitter računa, Jägermeister #JMspirit JMspirit SELECTED partyju #JMspirit #JMspirit SELECTED". HELP!!!!!
Dunjice, citas mi misli sa ovim preseljavanjem na prvi sprat :-)
Dunjice, pozdrav i tebi. Kod nas je vrijeme savrseno. Imamo pravo Miholjsko ljeto, ili sto bi se u narodu reklo Indian summer. Priroda savrsena, sume, polja, rijeke i jezera, kao iz bajke. Malo se i bog smilovao na nas, nakon sto nam je uzeo pravo ljeto, da i nas malo sunce ogrije prije ove nadolazece zime. Nadam se da ce te i vi imati slicno vrijeme, bar dvije sedmice. Ako je nekome duzan malo lijepog vremena, vama je. Juce sam isao u Collingwood, gradic na Georgian Bay obali. Zimi se pretvori u Aspen, Colorado, a ljeti u Miami, Florida. Sad na jesen je ni tamo ni vamo. Samo predivna priroda. Cak su i ljudi malo podnosljiviji :-) I oni su bolji kad je vrijeme lijepo. "Ima neceg lepog u letu, a s letom neceg lepog u nama" S. Jesenjin Nekad su tu zivjela slavna plemena Irokeza . Vise ne zive :-(
PRIKAŽI ODGOVORE (21)