Novi spot grupe Skroz
0
Pogledajte spot za pjesmu "Nevidljiv"
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Sitan rock\'n\'roll\" , sto rek\'o Balasevic Zalosno!
Loš video, nema potrebe za eloboriranjem. Valjda je to očito. vise sreće drugi put. poruka za SSS:\" zaboravio si da ti je mama bila na istom derneku, ako je nisi vidio to je zato sto je bila na deranju!\" papcino!!!
spot sranje! ako vec branite nesto cega je vecina svjesna da je totalna fula! reala. na kraju ocekujem jos onu zadnju... nema veze,... bitno je da je nas! p.s. hahaa dobro neko rece, nek proba_ju vise.
Pjesam odlična...emocija izašla u prvi plan...pretpostavljam da mu je to i bio cilj....super fakat. A spot....havarija brate...vidi se da se taj Timur, il ko već, nije sekunde potrudio...monoton je do bola.....jebiga ako ništa imamo kreativaca koji su u stanju osmislit i napravit nešto puno zanimljivije....što ova pjesma definitivno i zaslužuje!
ovo mi je jedna od najdrazih pjesama na albumu a Timur je napravio dobar spot. cestitam!!
Koliko su Štuke dobre toliko su Skroz jadni ihihihihii Hajde ba braco pomozi braci
zena mu se zove Davorka, stemo sam je je na jednom derneku davno.
udebljo se ko prasac
haj ne serite... dobra stavr, jos bolji spot...
Naslov je: Pogledajte spot za pjesmu \"Nevidljiv\", komentarisati rijeci pjesme... opet se kod nas sve zakoplikuje i ode u drugom pravcu! Stvari su jednostavne... spot \"srednja zalost! Skwo rece: \"...spotic je sasvim ok...way to go people..skroz nastavite tako\". Eh, ako ovako nastavite necete daleko dogurati. Vise srece next time. Vozdrica
nebitni su svi ovi \"losi komentari\" ovdje.. (ko bi ljudotinjama ugodio?taj se nije rodio) pjesma ima emociju.. rijeci kao rijeci tesko mogu obuhvatiti osjecaj.. ali docarale su prilicno emotivnost koju duboko postujem.. spotic je sasvim ok...way to go people..skroz nastavite tako ;)
muzika je super, video je ok (nista spektakularno), tekst je kriza (barem meni)...dvije stvari su mi zaparale usi: 1.... ja bih ti samo usne KUŠAO - ne bih da zvucim kao kseneofob koji mrzi sve sto ima dodirnih tacaka sa Hrvatskom ali glagol \"kušati\" upotrebljavam iskljucivo kada citiram nadrealiste (kao i 95% Sarajlija) 2...oči moje su k\'o oblaci, oni PROIZVODE kišu - ne znam za vas, ali rijec \"proizvodnja\" iskljucivo vezem za neku fabriku, konglomerat ili zanatsku radnju. \"oči proizvode kišu\"...vala se i nije ubilo od neke lirike.
o boze da sam nevidljiv ja bih ti navece u sobu usao...ne vidim razliku između tog stiha i stiha recimo...napravi mi sina pod svjetlima kasina....nista samo u rif zapakovano gorenje naroda...bezze cak je vise zanimljiv stih.. brushaler tezak ko malter..,jos jedan dokaz da od tzv urbane scene nema nista...em isto ko gorenje naroda em od toga ne mogu da zive..plate rezije i slicno..
najbolja nasa poslijeratna grupa najiskrenija najorginalnija spot nist posebno..
U poredenju sa smecem i plagijatima koje ispusta stariji Sharan ovo je \"mila majka\". Ako nista covjek se trudi iako je ocigledno da obojica Sharana pokusava da se \"uvuku\" Hrvatskom trzistu jer im jasno da od BiH trzista nema selameta pa ljudi \" kusaju\" kako zapadni nam susjedi reagiraju na njihove plagijate. U cijeloj prici je najzalosnije da mediokriteti poput brace Sharana postanu pop-rok ikonama . Tegoba.