Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej mali cooooooooooooool si.i ti i spot.
najbolji si armine i najslađi momak na svijetu, u svemiru i......................
Meni se cini da su svi u ovom spotu Srbi(janci)...
E moja Ivanice, tebe zasvrbila koka. Mi ovde govorimo o pjevanju. Ovo je vise nego zalosno.
nema ljepseg decka kao sto je Armin.hhehe...dala bih sve kad bih provela bar 2 sata sa njim,ali imala sam priliku da ga upoznam i iskreno decko je preljep i jako je fin..hehehe...nadam se da cu imati priliku nekad opet biti sa njim..sve najbolje..
Ništa posebno ni spektakularno. Čisti prosjek.
Super!! Visoko je uz tebe ;)
spot je vec vidjen...nije lose ali nije ni originalno...ne svidjaju mi se vokali na refrenu :D
Baš baš, da je neka cajka u pitanju svi bi popadali nesvijest od \"dobre pjesme, spota i šta ti ja znam\" ali kad naš momak radi onda nije dobro i kvit! Ma pusti prazne priće ,samo naprijed i pametno, exstra si ti dečko Armine!!!
Ovo je dno dna. Vjerujte. Boze kakva glupost i gdje smo mi sa muzikom danas? u
e,,,ovo je najlijepsa pjesma koju sam ikad cula,,svaki put se rasplacem na nju..a i spot je super,,svaka cast! ;)
Odlična pjesma, odličan spot, Lejna je prelijepa, djevojka je iznad prosjeka, ima sve karakteristike jedne savršene djevojke, A VI LJUBOMORNI SE NAPUŠITE !!!
Ne kontam sta vam je... Momak nije los. Definitivno nista novo, vec slusano, vec vidjeno, jos jedan u nizu, ali se da slusati. Zasto se toliko izivljavati negativnim komentarima. Disciplina Kicme, volio bih da mi definises napredak u muzici ako moze, cisto iz radoznalosti.
ovako su imene pljuvali Armine,ne daj se,ja sam uspio!!!
ona jest prelijepa al kad je god vidim ima sminke tonu tako da samm predpostavio kako izgleda bez nje :D