Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce nasi "Taa ce on". Za takve i jesu one srpske kurve, Cece, Jece, Cance i Fuksance... I turbofolk lezbijke Marije Serifovic.
Odličan komentar ! ! !
a što sloboda zaledi kosevo?? ako ovako nastave bice debeli minus... :)
Zeni koja zatrazi od svog muza razvod braka, bice uskraceni dzennetski mirisi." (Ahmed, Ebu Davud) "Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Zena koja umre, a njezin muz ne bude zadovoljan njom, nce uci u Dzennet." (Tirmizi) "Najblagoslovljenija je ona zena koju je najlakse opskrbiti." (Ahmed) "Zena nece putovati osim s mahremom -rodjakom" (Buhari, Muslim)
@Prettobom , prvo, piše se "PRED TOBOM"...drugo, Ahmed i Ebu Davud ovo NIKAD nisu rekli i neznam odakle citiraš. Ali, prva religija (vjera je jedna-u Boga) koja je ŽENI dozvolila rastavu braka je ISLAM. Hadis:Muhammeda s.s.v.s "Rastava je Allahu najmrža od dozvoljenih stvari" i TO JE TAKO. Ovood "IBNA" ti je također fula...kolika-istraži sam. Ali za početak ON NIJE PRIZNAT KAO VJERODOSTOJAN. Tirmizi, prije će biti Termiz...ali Allah određuje ko će u džennet a ne muž. Dakle, da si učen kao što se
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fakat cijenim Amela kao pjevaca, ali ova pjesma je podjonjeno bijelo dugme 85%. Nije pjesme uradio kako valja, fura lik seljacki rock iz kafica Bugojna 80.
Ko je cura, dam' je da je pratim na instagramu
Jeli player u kvaru ili sta? ja ne mogu da gledam upste.
Bijelo Dugme look alike.
U nedostatku kvalitetnih textova sav se fokus stavlja na video što je i slučaj sa ovom pjesmom...šteta
Amel, nasljednik Tife po glasu (Y), a spot predobar, opisuje ljepote naše države u zimskom periodu!
Dobar spot, pjesma korektna ali se osjeti Bijelo dugme. Dobar pjevač ali treba svoj fazon.
Volim Amela i glasam za i podrzavam ga. Al' brate previse B dugmeta se osjeti ovdje. Steta sto se nije pronasao. Mislio sam da ce mi Massimo tu pomoci. Nek' mu je sa srecom!
pa ko jos slusa ove gluposti.. samo mi u bosni furamo neki fazon originalnosti, nekog rok zvuka sto je izaslo iz fazona davne 95, 96... novi trenodovi, nova muzika..
Amele prijatelju... ti si meni super al'... ili si ti fulio profesiju ili biras saradnike koji te uzimaju lopatom nizasta... Tifa je bio, Bijelo Dugme je bilo i ti nisi ni jedno ni drugo... tvoje pjesme treba da budu tvoje i samo tvoje makar ih niko ne mog'o slusati... Ova stvar je nedje izmedju Za Esmu i Ako ima Boga... intro od prve a ovaj rif na bridzu je iz ove druge a Brega podjonio od Yes / Owner of the.... nebitno primi savjet od neznanog koji ti dobro zeli... budi svoj i samo svoj....
Kombinacija tri cetri Bregine pjesme uz blagi dodatak Atomskog Sklonista sve na -12 C bRRRRRR
Tip je seljak,može pričati ko sta hoce,i pojma nema.
Meni je ovaj lik toliko antipatican, nezanimljiv i iritantan.
@SerbianMafia - Ajde mafia, koja normalna djevojka ih voli. Samo one sa IQ u nivou sobne temperature mogu da ih podnose :)
@SerbianMafia - Sto bi Marleyevci rekli - No problem man :)
Nema absolutno nikakve sličnosti sa 90% Dino Merlinovih pjesama iz 80 i 90ih.
Da je ovo snimio recimo u Novembru prosle godine OK imalo bi smisla, ali proljece pred nama, svi muka od zime, smoga, niskih temperatura a on "te zime".
Super glas, ali nema haman niko da mu napravi pjesmu za nezaborav... :/ Zapravo, kad bolje razmislim, vise se ni ne prave pjesme za sva vremena... Samo jeftine, lose kopije neprolaznih remek djela... Umjetnost je uvijek refleksija stanja duga nekog drustva... :-(
*duha...