Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi jace i enise ko backvokali ;) ZENICANKE
pjesma je k.u.r.a.c
halide da te Bog pozivi 1000 godina !!! LEGENDO
Jeli ovo GOTIVA radila spot
koji sroljo telonja ufff sta narod slusa :(
@@Ze Hahaha! Koji crni Kakanj. Koga ti licno poznajes majke ti? Zenicanke obje, znam ko su, sta su, gdje stanuju. Haj mrs u Kakanj!
Legenda ostaje legenda spoj te pravo dobar u to nema sumnje bas ono kulturan nema sta.
pjesma je 1A kao i halid naravno ali video za moj ukus dosta ima brze sekvence tj za oci dosta naporno gledati
VOLIMO TE HALIDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
halid je car...ponos bosanski spot je super...a pjesma jos bolja..
SAD MI JE JASNO ZASTO OVOG COVJEKA SVI VOLE!!!!OD ROKERA DO SEVDALIJA!!!!I ZA MLADO I ZA STARO,I ZA PISMENO I ZA NEPISMENO!!!!
Volim rock i Halida!!!Ostalo nista!!!!!!!!!Bravo kralju!!!!Odlican spot!!!!Jedva cekam TVOJ koncert!!!!!!!!!!!!!!!
Legendo nasa dobro nam se vratio!!!!Predivan spot!!!!! U novom ruhu na pseban nacin,to ide samo njemu!!!!!Ziv nam bio jos sto godina!!!!!
Ima u tom covjeku nesto sto drugima fali.Ima energiju,pjesmu,muziku,glas,dusu....Ima sve i najbolji je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najbolji si kralju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!