Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
colaaa je jedan od najvecih gospodina na balkanu ako ne i najveci,pravi sarajevski smeker i u ovim godinama
Cola je ok, al je spustio kriterije kvalitete svojih pjesama. Steta. On moze i treba puno boje.
slazem se sa tim,ali jednostavno imao je hitova bezbroj da sada i moze neke slabije pjesme sebi priustiti :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pogledao sam jednom al ne bih jos jednom
povoljno prodajem gluhonijeme zvucnike. ko novi su :)
Fakat treba biti podosta idiot da bi se ovo nekome svidjelo. Odron odrona od pjesme prepune klišea i glupih rima. Svaka čast Čoli za neke stare pjesme i dugu karijeru, ali ovo je ponižavanje publike i svakoga ko ima uši. Užas!
nako.. cola mozes ti to bolje
cudo su uzeli ime ESMA,nase ime
Vesela pjesma..text i nije nešto ali nota vedra,vesela sviđa mi se ...
Cuj Esma??? Da malo Bosnjake razveseli.
Odavno nisam cula nesto gluplje. Bez smisla, kao da nisu znali sta bi, pa samo nabacali neke rijeci da se rimuje. Ne predvidjam neki uspjeh ovom spotu :)
Nije pjesma, već pjesmica.
Moze Zdravko puno bolje, al zasto kad se garnitura promjenila pa je i ovo najbolje, nazalost..Ne slusam Zdravka, al kad slusam albume70-tih 80-tih, mislim da je ovo rinaka i kombinacija, zapravo pokusaj kombinacije, svjetskog kica sa etnom, folkom, al stihijski to radi mudrac..
a sranja
...u pravu si čola " kakva je to pjesmaaaaa" Nikakva.... tip sa početka ima facu k'o da se usr'o, pa piči kroz voz do wc-a. Čola pjevač, legenda, ali ovo nije ništa...
Evo ovdje je neko fino objasnio. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/12114/vatra_i_barut_pucanj_u_prazno.html
Ma super pjesma i ako nisam fan colin al super. super super
KO BI REK'O ČUDA DA SE DESE DA MILJACKA MOSTOVE ODNESE DA NE MOGU TEBI DOĆ' DA NE MOGU ULICOM TI PROĆ' URBANO - JEBI SE !!!!! NEMA VIŠE URBANOG U BOSNI ZATO - JEBI SE, JEBITE SE FEJKERI !!!!
Eno sad i Čola četnik, liječi se mloumniče .
odavno nisam cula goru pjesmu :S
poslušaj masima i povući ćeš iskaz.
poslušaj masima i povući ćeš iskaz.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)