Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je mozda najljepsi video spot koji sam ikada gledala. Odlicno!!!
Dino lazni dervis....
Svaka čast gospodine, orginalan si uvijek bio i biti ćeš.
bez uvrede al dino i originalnost nikako ne idu skupa.
"Odlicno odradjen posao" :) Ovo je spot za MTV
To kiči Dino. U jednostavnosti je sve.
Spot je OK ali ,,s,, ,,š,, ,,č,, i ,,ć,, (čovjek ima govornu manu i slabi nejaki glasić, mogu misliti kako bi ova pjesma zvučala da je otpjeva neko sa pravim dobrim glasom ali.......ko voli nek izvoli.
Hari Mata Hari na aparatima
Hajde nocas mi dodji svega mi donesi nocas nesto lijepo treba da se desi... Dobro jutro cujem iz stomaka progone me duhovi konjaka bila je luda noc, besana topi me dah sa tvojih usana... To su meni pjesme.. A ove njegove trla baba lan pjesme ne volim...
sandzacki supak
Selam alejk Dino
e boli me ljubavni misic da se neizrazavam nekulturno
Trebas otici raditi EKG, s obzirom da je srce ljubavni misic a ne bi bilo lose ni da ti urade mapiranje mozga s obzirom na kolicinu gluposti koju pises.
Ja konto da ne idem na koncertaš,ali raja me premuntala...Haj biti ce cura...
Nisam Kamata jos...Nije 100% sigurno,sve ovisi ko ce ici..Kesa imam,elana onako... @ Remzo evo ti <3
Merlin na aparatima
Ne odobravam ovaj komentar! Aparaat na aparatima.
Definitivno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)