Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mars brko krava brko
srusit cemo celi svet! mnogo smo jaki!
Ja cu vratiti svu muziku koju sam skino u posljednjih 4 godine :)
Ljudi ne kontate fol! Kada skines pjesmu sa net-a ostecujes autora i njegova prava, tu muzicka industrija nista ne radi! Ti sam skidas, snimas, aranziras, graviras itd. Ponavljam oni nista ne rade (nisi ukrao gotov CD, sa omotom i ostalim sranjima). A oni svoje usluge snimanja u studiu treba da naplacuju od autora kao i sto rade za manje poznate umjetnike. Haj, neka neko od nas ode u studio da snimi pjesmu i sta ce ti reci, prvo plati pa onda udi u studio i snimaj, pa onda i sam finansiraj svoj projekat. Znaci ako su ulozili pare i niko nije kupio njihov gotov proizvod nema sta da se bune to je biznis. Jedino ko je izgubio to je autor koji na svakoj pjesmi gubi oko 0,30 € kao vlasnik autorskih prava.
@sa-x: ....ispred umjetnika,... =nepravilno, ....u ime umjetnika.... =pravilno.
nema teorije da udju u trag svima koji su skinuli muziku sa neta... mozda (MOZDA) udju u trag velikoj manjini, i to samo u americi... a autorske kuce se bune jer njihova zarada zavisi od toga, inace autorske kuce uzimaju vise nego sami autori! od prilike 60% zarade, pa i ja bi se bunio! :)
Koliko si B pjesama skinuo sa interneta pa skontaj
Hohoho… lijepa vijest. B., muziđka industrija se buni jer oni predstavljaju autore.
Ne kontam sto se muzicka industrija buni, njih niko ne ostecuje! Ako se autovi bune uredu, ali industrija nema sta da prica!
ma nemoj najebo sam