Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je najdraza njihova pjesma sa Draganom Mirkovic, to su pravi rokeri.
Hahahah :)
super je bilo dok ga raja nije pozvala da otpjeva posljednju pjesmu i svi traze putjem putujem a on ukljucio uzivo draganu... ja kad raja podje zvizdat hahahha kiks pravi
E,jos da dodam Jedini koji su naparavili spektakl u Zetri u posljednjoj deceniji su "Parnjaci".Aki je legenda.Tako da su mi ovi Plavci na 2.mjestu.Sve ostalo je bilo osrednje.Nemojte se svadjati.Dijelite muziku kao i ljude na dobre i lose.Danas je sve izmijesano i folk i rock i hip i hop,hahahaha.................
Nemojte sr....Dobro je bilo.Posjecujem sve vaznije koncerte u posljednjih 13godina u Sarajvu.Potrudili su se momci,nije da nije Jes da je bilo malo vise prilagodjeno ovoj mladjoj raji,a bilo je i djece mladje od 1o godina,jos ce pocet i bebe dovoditi.Skonto i Losha da ga slusaju sve mladji i mladji.Nisam njihov fan ali nemozete pobiti da nema pjesama koje su usle u istoriju i koje niste sebi pjevali nakon propalih ljubavi.Kome nije bilo lijepo neka ide na Sasu Matica i Acu Pejovica.Tu nece biti starijih od 20 godina.
...vidi "kritičara"...ko da vam je svaki komentar biser ljudskog promišljanja :)...veze nemate gdje ste šuplji, al' niko vam ne valja...
Zabole me za Draganu, nego što je kvazi roker snimio pjesmu sa njom, jebale vas pare i komercijala. Nema više starog duha.
Baho dragi na cemu si ti, da i ja probam malo?
Loša Majmune skini tu usafunjalu kapu jednom u zivotu...jest degenerik u pm
Hajde ostavite se vise Dragane Mirkovic.. sta vam je zena skrivila, pjeva svoju muziku, ne eksponira se u medijima, ima svoje fanove.. dobila poziv od PO-a da snime duet i normalno da je prihvatila, nije budala da to odbije..
trebali su napomenuti da su prvu pjesmu ("Amerika") pjevali s playbackom u pozadini - smiješno zvučalo pravo kad su ga isključili:) Ono s Beatlesima glupo, a s Draganom - odron..
Pričajte vi šta hoćete, Zetra se napunila, pare su se uzele. Sljedeće sedmice dvoranu puni Saša Matić, a nakon toga Aco Pejović - sve vrhunski umjetnici. Ja na šta spadosno, ljudi moji.
dječija muzika vazda bila.kao ismija ti loša jednom edu majku u nekoj emisiji kao gost. malo kaže hip pa malo hop, a on vazda Mocart bio, krao pjesme i melodije pa čak i iz turskog podneblja (pjesma odlazim).
Poserem se na sve te ''umjetnike'' koji žive od stare slave i prave ovako neke koncerte kad im zafali pare ili droge...
Ti mislis da je meni lako? opaaaaaa, ajmo Draganin orkestar ccc
Jugoslavija i Plavi Orkestar u srcu zauvijek !!! Sava tiho teće, zadnje nam je veće.......
Sestre mi
Koncert havarija bio