Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan pogresan korak i magija prestaje...
zalosno kako sve vise mladih ljudi oboli
Ja ne znam sta se desava...
pa ovo nije normalno .... jbt srčani i moždani udari i slične gadarije su uglavnom uvijek bile rezervirane za 50+ populaciju ..... sa srećom i brz oporavak .....
:( nažalost , više nema pravila .....
Quit smoking. Become more physically active. Eat a healthy diet rich in fiber and low in fat. Lower high cholesterol. Reduce high blood pressure. Lose weight. Head off diabetes or get diabetes under tight control. Manage the stress in your life. Get plenty of sleep.
Sve više mladih osoba ima problema sa srcem,to nije dobro nimalo.
Ja vec sa 37 ne mogu ni da zamislim da cu dozivjeti starost svojih svo cetvoro baka i djedova... A niti to zelim, u ovo vrijeme kojekakvih bolescura i ko zna cega sve nadolazeceg.
@sergej trifunovic, jedan od glavnih faktora je neuredan način života mladih ljudi. Neki su po godinama mladi, ali unutarnji organi su im stari, upravo zbog neurednog načina života.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)