Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mala stvar biti proglasen za najbolji bend na svijetu. Lijepo je imati i promovisati jedan ovako kvalitetan bend a ne raspale bradonje tipa Bubamara i Jala i ostalih kurtona. Sa srecom.
Kako Joshua ubi Ngannou-a sta je ovo
@Tony Gledam od 19h danas bukvalno i po meni su previse razvukli. Pet uvodnih borbi i ogroman i bespotreban program ali eto i onda docekas glavnu borbu i ovaj ga unakazi u dvije runde jbte kisik mu davali. Doduse covjek je zalutao u boks nije ovo UFC kako ga covjek doceka brutalno. Smijesno je dopustati ovim likovima da se bore pa jbte Joshua 2 puta prvak Klicka u penziju poslao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
želimo više ovakvih normalnih intervjua gdje se može pročitati nešto pametno i divno. Gdje je fond riječi proširen i gdje se ne svodi sve na skandal i na neke banalnosti muž, žena… dajte nam umjetnost, divnu muziku, slikarstvo, filmove… Divanhani sretno, davno sam rekao želim da vas vasa muzika odvede daleko.
Ko nije znao šta su bajami? Poslušajte Hrvate, riječ se jako često koristi.
Divanhana biser bosanskog neosevdaha...
Fenomalna grupa Divanhana
Ngannou ni ne zna što ga snađe!
Kako klix uvijek griješi ja mislio bajrami.
10\10
Bajam je badem
Pa sta znaci grobtejebo?
Dobar bend to je sigurno
I ovi su više postali naporni, ko iz paštete iskaču.
Prestanite mijenjati pjevačice tako često i vratite klarinet.
Ne mijenjaju oni žene, nego same odlaze. Biti u ovom znači velika odricanja u privatnom životu, jer ovi su stalno po nekim turnejama.
Mozel mi neko objasniti na kojem jeziku se kaze "ususret" i st ato na tom jeziku znaci???? Ova rijec ne postoji u bosanskom.
Haj ne prdi
ususret i uime to ces samo na Klixu procitati ali duga je to prica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
divanhana mijenja pjevaljke ko carape