Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muzicki instrumenti na aparatima.
Iza 20:00 na Vilsu nisi siguran, nisi ni u toku dana. Ne smiješ se vratiti kući, auto ako imaš obiće ti ga, ako se pješke vraćaš ima onih narkomana i propalica koji bi te izboli radi pola marke. Poslije nastupa Jale i Bube Correlija prije mjesec ako ne i više vraćao sam se sa prijateljima i neki je naišao, izvadio pištolj i pokrao nam sve dragocjenosti što smo imali. Otišli smo prijaviti policiji, policija je rekla šta uopšte imate da radite u ta doba vani, što ste uopšte išli u My face?
I još je jedan policajac dodao: Jaro što nemaš IPhone pa da pratiš đe ti je mobitel, ovaj tvoj bjednički ni FBI ne može naći. Eto toliko, a da smo mi kojim slučajem tog napali iz samoodbrane ili ranili nedo Bog mi bi 10 godina u zatvor otišli. Državo kurvo
Sve si slagao. ja sam na vilsonovom svaki noc. Trcim, setam, vracam se kuci cesto pjeske nikad me niko nije pogledao. Sta pricas?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mogli su samo staviti LIK JAY & OTHERS :)
@JoseDeLaMata Pa sta ima veze, nek svak radi sta mu je merak :)
U njega je mati znala da se on drogira :D
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.