Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAVORINA! ja bi ga samo dala FAZLI ,MERLINU, AMILI GLAMOCEK I MENI
sta ti mala pricas o Sarajlijama pizda li ti materina MALA seljacka
Neka nagrade, trba nam. Suki nauci gramatiku najprije pa se onda javi. Kad naucis gramatiku, mogao bi i nauciti da budes malo pozitivniji i samim tim bolji covjek. Imaces manje problema u zivotu, znas.
Deen ce pobjediti bolan
primjedba za davorina....mora se hitno promijeniti dizajn nagrade ovo izgleda tako isfurano
Sarajlije nemate pojma. Toliko ste zaslijepljeni tim svojim "velikim" gradom vec godinama te ste mislili da je dovoljno sto tamo zivite pa ne morate nista da poradite na svojoj vlastitoj mentalnoj izgradnji. Teska zabluda. Bas mi vas je zao jer znam da je hladno tamo dole
Jedva cekam da gledam emisiju, samo neka zasluzni pobjede !!
neče se pojaviti jer če ga pušiti svojoj menadžerici u back stage-u ..ha ha ha .................
nece se pojaviti jer ce ga pusiti nekom crnji backstage...
Smatrate li da Fuad Backović Deen ima šanse za visok plasman na Eurosongu 2004? Ne, mislim da neće proći ni u finale. Proći će u finale. Pobjedit će.
zhivio Skroz! Pusenje u penziju!
Suki prijatelju, a sta si ti uradio u svojoj karijeri pa da ocjenjujes Josipa Dujmovica? Koliko si ti koncerata organizirao? ko zna, mozda i jesi, ali sumnjam jer, ko je ikada nesto organizovao ne bi tako pricao. dujmovic je covjek koji je uradio mnogo koncerata i manifestacija i u tom je poslu. mozda malo pretjera s dizanjem manifestacije, nije ona jos na toliko visokom nivou jer mi nemamo ni neke diskografije, ali sigurno ce za pet-sest godina biti nesto od toga. neko mora poceti!
zhivio skroz!!! pusenje u penziju.
A TI HOHO NAPRAVI NESTO BOLJE UMJESTO DA LAPRDAS.......
Ne kakite o Pusenju haos su ljudi, muzicki nikad nisu bili jaci, a i textovi su ostali dosljedni onome sao su uvijek radili!!!