Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sigurno je bilo stradalih na "svim stranama", zalost majke je iskrena, da je mogla ona bi zivot dala umjesto sina, sve su majke iste... Milos je bio na onoj drugoj strani, biljezio je bol na toj strani, bilo ga je, sigurno... Ali zla i bola nije bilo ni priblizno u istoj kolicini na dvije, ili tri strane, makar tako pokazuju dokazi, dokumenti, presude.... Ali sta to vrijedi majci... Ne ponovilo se...
Svaka cast Havivu i Cvjetkovicu ali brzo je to svijet sve zaboravio. Srbiju kao agresora ponovo favorizuju, Bosnjake muslimane sikaniraju, tako da se ne lazemo. Use i u svoje kljuse. Bolje ti njega nego on tebe.