Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa priča toliko ljudi.. Svaka čast organizatorima 👏
Text o obnovljenom izletištu. 17 slika, a ni jedna na kojoj se može bilo šta od obnovljenog vidjeti?! Profesionalizam na djelu! 🤦🏻‍♂️
Dovoljno je reci da kasne sa ovom informacijom od sinoc jer im je portal bio zatrpan gey clancima
I vipu konakovic i ekipa Jos kad vidzoh elma slabic upala u vip
Zahiragic sjedi i place
Zna li neko, da li je i kako, Stojcevac kao vojna (drzavna) imovina pao u nadleznost opcine? Posto je poznato da je godinama bas to bio razlog (ili opravdanje) zasto se ne uredjuje Stojcevac.
Nije pao u nadleznost, i dalje je drzavna imovina. No, posto drzava u njega nista ne ulaze, opcina se odlucila na taj korak.
@fbUser1610356098 hvala za info. Lijepo je nesto popraviti i uljepsati i s tim u vezi moze se reci da opcina Ilidza cini pravu stvar. Medjutim, pravno gledajuci mislim da se radi o ozbiljnom prekrsaju, a narocito ako se, konkretno u ovom slucaju stice neka imovinska korist. Trebalo bi postojati makar neko rjesenje/ugovor o koncesiji. A cak i da je tako, to onda povlaci pitanje da i drugi mogu ciniti isto... nesto smrdi.
bas lijepo
Bio sinoc, nevjetovatna transformacija Stojcevca, od rupe pod Igmanom obrisi ukazuju da ce biti vrhunsko izletiste. Ima jos mnogo toga da se uradi ali lijepa prica, nakon toliko godina konacno nesto s mrtve tacke da krene.
Bio sam bajkom prije par mjeseci. Fakat prelijepo izgledal, al' da se hoce nekako regulisati dolazak automobilima na zelenu povrsinu...
Trka je bila odlicno organizovana, cestitke nacelniku Muzuru. İma jos toga da se uredi na Stojcevcu
moramo biti moderni kaze nas Adžija i Ništavac Forto ...moramo da gledamo da neko sa golim splovilom ganja zene po trgu i tome se diviti...kako nadahnjujuce umjetnicki
Hljeba i igara
Na Stojcevcu i Vrelu Bosne sam bio svaki dan do rata. Zna li neko da li je i minigolf obnovljen?
Nije Nadam se da će dodavati sadržaja Eto npr. Mini golf super stvar!
Ali Muzurov oufit je nesto najjace. Posjeti me na nasu dragu dijasporu iz Amerike hahahaha