Povratak sa američke turneje
0
Osvajači večeras sviraju u Slogi
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poruka od Anonymous-a za komentatore: Seljacine zatucane, vratite se u pecine iz kojih ste izasli i postedite nas vasih komentara.
je... ti snijeg... ne mogu doci zbog njega. a vi sto zugate na osvajace, prvo se informisite i poslusajte koju njihovu pjesmu sa prvog i drugog albuma i sa albuma Vrelina iz 99\', pa pricajte nesto. niste culi dalje od grand parade ...
ja sam sa vrha kace a ti si konj
zz, seljacino sa dna kace, sreca da postoji Sarajevo X pa da i ti kazes svoje misljenje :)
Ako znate jedino za Vino crveno ( snimljeno za vrijeme besparice, malo se prodali, a ko nije na kraju krajeva..), u svakom slučaju je bolje i da ne komentarišete. Tko je preslušao sve pjesme, ima pravo na mišljenje pa i na komentar. Ovdje je očito takvih nekolicina. :) Ali ništa bolje nisam ni očekivala. @zz Seljaku, sad će ti Inna, umukni ovuda.
Direktno sa Americke turneje? A gdje su to svirali? Super Bowl? :-)
ne lajkate bas moje komentare? pa ovaj bend ne bi mogao svirati ni na saboru u guci. mnogo su bre masni...
vokal je naravno ČIPI, za neupućene ...
Sandzklije i papci su ove seoske rokere davno prevazisli.
SANDZAKLIJAMA I PAPCIMA ULAZ ZABRANJEN
@Skrole Nisu to ti Osvajaci, gdje je Chipi, i koji su otisli put ovih u pecinama.
Poruka za Anonymous-a: Mi smo izasli iz pecine ali izgleda da ti kos zivis u kamenom dobu, kakvi ba osvajaci. Ohrndali serbski rokeri koji jos samo ovdje nama mogu svirati. Dobro ovaj rece, seoski rok za seosku publiku (jugonostalgicarsku, balasevic, corba i te seljacke grupe)
Sve horor za hororom... Izgleda da smo osuđeni da na koncerte idemo u Zagreb i beograd gdje dolaze muzicari svjetskog ranga, a ovdje slusajte iz dana u dan, iz godine u godinu pusenje, dubiozu, stuke, zoster pa opet pusenje dubioza zoster pa opet opet opet.... Malo veca selendra ima veci izbor osvježenja...
najgori predstavnik zaostalog heavy-narodnjackog-rocka ciji je najveci domet Tece vino crveeeenoooooo veeenaammaa mojiiiim, uzas!!!
BEZ DUSE SI NIKO BEZ DUSE SI NISTA KUPUJES PRODAJES ODUZIMAS I DODAJES ZATKO SKRENI, SKRENI KA MENI
Necu doci, idem na partibrejkerse.