Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je trebalo da organizuje državni nivo ali državu su preuzeli primitivci. Teško da je u Hagu i lokalnim sudovima žavršio neki iskreni roker.
Bojana Stamenov i Tamara Todevska nisu uopće nastupile. Novinar samo prepisao s plakata imena, a ne da je naveo one koji su stvarno nastupili.
Sramota da ovakav jubilej ne organizuje Sarajevo . Gdje je ona papanka gradonačelnica ( njoj ni ime neće zapamtiti ) . Gdje su silni građani ( valjda ganjaju Šmita da ga otjeraju iz BiH ) . Na šta spade današnje Sarajevo .
Pa gradonacelnica se nije tada ni rodila a ni Zahiragic njonjo. I kad se spomenu Indexi trebalo bi ustati zbog ovih šupčića sto slusaju "narikalice" da im se da na znanje sta je kvalitet u muzici. E ali šupčića bahatih i arogantnih je danas previse a razni narkotici i naravno papanluk ne da im da skontaju o cemu je rijec.
Sve super, ali sta li Đuro tu radi…pjevac k’o rinaka
Sad se nargilaši u čudu češkaju po glavuši: "Jeko Indexi?"
E jbga, moram sad poslušati Plimu, a onda se moram napiti.
Lijepo je da se njeguje tradicija i uspomena na najznačajnijij sarajevski bend. A ovaj prvi momak na snimku ne izvodi Plimu kako treba iako ima velike glasovne mogućnosti.