Sljedeći koncert u Sarajevu
0
Održan koncert Emir & Frozen Camels u Zenici
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bila sam u petak na ovoj svirci u Zenici i bilo je fenomenalno! Ekipa je stvarno pjevala gotovo svo vrijeme koncerta, a svirka je bila zestoka i rockesrska. Prijatno sam iznenadjena. Svaka cast Emiru i ekipi!
Uh dobra Him je ona Fadila a i Alina... Go Camile GO...
\"Sound\" to ti je ziva istina, dokazano je da najvise od svih pasa laju pudlice, i to - zbog straha.
Dzemo, covjek je svirao po cijelom svijetu, suradjivao s najboljim muzicarima, s najboljim gitaristama, u najboljim produkcijama i mnogo jos toga... njegova pjesma ima u top 100 balada svih vremena, osvajio mnogo nagrada i mnogo jos toga... i ti se nadjes da kazes da nesto ne valja...
Jedva cekam koncert u Slozi, - EFC rasturite na koncertu, a koga je jos briga za one sto nemaju dodira s realnoscu. Psi su vazda lajali i lajace, al dok ne naidju vukovi! Go Go Frozen Camels!
strOva bend, pjevač ne otvara usta kad pjeva i nijedne autorske stvari, pagijatorstvo, loše pjevanje, loša svirka i šminka. .... tjah