Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U dobro osmišljenoj kombinaciji starih i novih pjesama, na sceni se našla i Ivana Banfic, pjevajuci s Dinom stari hit "Godinama". Medutim, najvece ovacije publike dobio je posljednji od gostiju, trenutno najpopularniji srbijanski pjevac Zeljko Joksimovic. Pjesmu "Supermen" svi su prisutni na stadionu "Koševo", pa cak i uposleni u obezbjedenju, otpjevali od pocetka do kraja.
Dino Merlin je ok.Čovjek je pokazao da može, ono što malo ko može na ovim prostorima. Ja ga volim kao pjevača , a kakav je on čovjek to me nešto posebno ne interesuje.On je pjevač i treba ga cijeniti kao takvog, jer je zaista dobar.
on je jedan obican papak koji nama prodaje pricu o bosnjastvu i muslimanstvu...a o njegovom duetu sa cetnickim smecem..znate vec kojim...nema komentara. ali kad je narod jedno stado ovaca....lako mu je ...napunit ce kosevo
Ma daj ovaj zadnji album mu je cisto sranje jedino sto mu valja jeste ona pjesma sa Ninom Badric. Ovaj album pokazuje cisto da vise nema pojma sta ce od sebe sem toga on je toliko prepotentan da to nije normalno. Meni je licno odvratan i pravi sarajevski papak ja sam iz Sarajeva ali je on stvarno papcina
idite.OBAVEZNO
Naprimjer, recimo, za tri velike jufke, ko ovaj stolnjak. Prosiješ brašno, staviš u brašno soli, ulja iz ruke, onako, ni malo ni previše, i mlake malo vode. Zakuhaš, i to se dobro izradi, izradi se, i formiraš onda tijesto. To se nožem sastruže, i naspe se u to ulja malo. I onda kad formiraš, tijesto, pomastiš malo, i ostaviš da stoji onako oko pola sata. Poklopljeno. Onako da ne do|e zraka, šerpom il neščim, poklopiš. Onda razvučeš tijesto, skineš krajeve, kad ga razvučeš, jer ne valja u bureku kad se na|e ono debelo. Onda rasiječeš jufku, i staviš meso, prvo pomastiš jufku pa staviš meso. Meso ne smije bit nemasno, ne smiješ od buta uzet meso. Mora bit onako prošarano. Da ne bude nemasno, da ne bude premasno. I u to staviš luka sitno isjeckanog, posoliš, bibera malo, e! i dodaš vode malo u to meso, malo ga izradiš viljuškom, da ono bude ono mehko, fino. Onda zavrtiš pola jufke, i onda opet isto tako drugo pola, i sad kako ćeš, hoćeš li ravno, ili u zvrk, ili u tepsiju okruglu, to nema veze kako ćeš složiti. Pomastiš i staviš da se ispeče. Kad se ispeče, zagriješ puter, i puterom pomastiš, i ništa više. Ni kap vode, ništ ništa apsolutno. Samo pomastiš puterom, i onda bude hrskava ona jufka, puca, ne bude ono nevaljasta, da se razvlači. E to ti je sav kumst.
Naprimjer, recimo, za tri velike jufke, ko ovaj stolnjak. Prosiješ brašno, staviš u brašno soli, ulja iz ruke, onako, ni malo ni previše, i mlake malo vode. Zakuhaš, i to se dobro izradi, izradi se, i formiraš onda tijesto. To se nožem sastruže, i naspe se u to ulja malo. I onda kad formiraš, tijesto, pomastiš malo, i ostaviš da stoji onako oko pola sata. Poklopljeno. Onako da ne do|e zraka, šerpom il neščim, poklopiš. Onda razvučeš tijesto, skineš krajeve, kad ga razvučeš, jer ne valja u bureku kad se na|e ono debelo. Onda rasiječeš jufku, i staviš meso, prvo pomastiš jufku pa staviš meso. Meso ne smije bit nemasno, ne smiješ od buta uzet meso. Mora bit onako prošarano. Da ne bude nemasno, da ne bude premasno. I u to staviš luka sitno isjeckanog, posoliš, bibera malo, e! i dodaš vode malo u to meso, malo ga izradiš viljuškom, da ono bude ono mehko, fino. Onda zavrtiš pola jufke, i onda opet isto tako drugo pola, i sad kako ćeš, hoćeš li ravno, ili u zvrk, ili u tepsiju okruglu, to nema veze kako ćeš složiti. Pomastiš i staviš da se ispeče. Kad se ispeče, zagriješ puter, i puterom pomastiš, i ništa više. Ni kap vode, ništ ništa apsolutno. Samo pomastiš puterom, i onda bude hrskava ona jufka, puca, ne bude ono nevaljasta, da se razvlači. E to ti je sav kumst.
DINO MERLIN JE NETALENTOVANI IDIOT. KOPILE PRIMITIVNE, PSEUDOAZIJATSKE SREDINE I MORALNOG INVALIDITETA NA ETNOGENETSKOM NIVOU.
DINO MERLIN JE NETALENTOVANI IDIOT. KOPILE PRIMITIVNE, PSEUDOAZIJATSKE SREDINE I MORALNOG INVALIDITETA NA ETNOGENETSKOM NIVOU.
DINO MERLIN JE NETALENTOVANI IDIOT. KOPILE PRIMITIVNE, PSEUDOAZIJATSKE SREDINE I MORALNOG INVALIDITETA NA ETNOGENETSKOM NIVOU.
DINO MERLIN JE NETALENTOVANI IDIOT. KOPILE PRIMITIVNE, PSEUDOAZIJATSKE SREDINE I MORALNOG INVALIDITETA NA ETNOGENETSKOM NIVOU.
DINO MERLIN JE NETALENTOVANI IDIOT. KOPILE PRIMITIVNE, PSEUDOAZIJATSKE SREDINE I MORALNOG INVALIDITETA NA ETNOGENETSKOM NIVOU.
DINO MERLIN JE NETALENTOVANI IDIOT. KOPILE PRIMITIVNE, PSEUDOAZIJATSKE SREDINE I MORALNOG INVALIDITETA NA ETNOGENETSKOM NIVOU.
DINO MERLIN JE NETALENTOVANI IDIOT. KOPILE PRIMITIVNE, PSEUDOAZIJATSKE SREDINE I MORALNOG INVALIDITETA NA ETNOGENETSKOM NIVOU.
DINO MERLIN JE NETALENTOVANI IDIOT. KOPILE PRIMITIVNE, PSEUDOAZIJATSKE SREDINE I MORALNOG INVALIDITETA NA ETNOGENETSKOM NIVOU.