Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma lagano samo nista bez sokulje.
nehljebi mrtvi, da ustajete u sest na posao, klinac bi vam bilo do provoda
Promijeni posao
bi, al nije zavrsio osnovnu nikad jbg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pare iz narodnog budzeta se rasipaju nemilice. A kad sve prodje za nekoliko dana onda ce bit price kako nema novca za policiju, za penzionere, za skolstvo, zdravstvo itd... Nevjerovatno sta se radi i kako se narodni novci rasipaju.
Nama sarajlijama je super! Raja uzela godisnji zbog sff-a. Za svakog po nesto. Umalo zaboravih: bas me boli briga sta ovi dusebriznici pisu! Nama je fantasticno!
U nocni provod ukljucena i moguca pucnjava, kao i moguce gazenje ako ste na pogresnom mjestu...ugl adrenalinska noc zagarantovana