Saša Lošić za Sarajevo-x.com
0
"Novom pločom iznenadit ćemo publiku"
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra vijest.Samo naprijed,radite ljudi,svirajte,uzmite para,a ovi kritiCMARI nek setaju kozicu i nek se jedu u svojoj DUHOVNO-materijalnoj bijedi...Gdje ja zivim...
znam da te ovo vatreno zanima :)
http://www.youtube.com/user/POfunclub
Bili su dobar gimnazijski bend koji je ispuhao sve ideje čim je izašao iz vremena golobradog, prešao iz kratkih u dugačke hlače. Sve što su izdali nakon \"Soldatskog bala\" je trash, dno dna. Tu ne vrijedi pravilo \"o ukusima ne vrijedi raspravljati\" jer kič nikada neće moći biti umjetnost kakav god PR imao. Ćere su uvijek bili papci, Loša davež a jedini koji je imao karizmu je bio Pava kojeg više nema u bendu.
Iznenadjenje ce, pretpostavljam biti da su sebi konacno priznali da su narodnjaci u dusi, i da su i snimili takav album. Nikada ih nisam bila fan.
cuj-bio medju 15000 omladine u Zetri-koji vokabular koja rjecitost i slikovito opisivanje.Jel bilo paljenja upaljaca i mahanja rukicama u ritmu Suvade.To sto si iz Sarajeva te ne oslobadja odgovornosti da ne budes papak.Idi i igraj kozaracko kolo a mozes malo i do Tesnja da upoznas siri zavicaj i da vidis kako provincija stvarno izgleda jer ti je haman tamo mjesto.
Jesu to oni sto pjevaju: fuck the norm fight the war.. nisu losi, nisu losi. A? Nisu? A sta pjevaju? Suvada, Suvada dali si me ikad voljela.. hm, ma Indexi su konza! A oni nek materi pjevaju.
Ne mogu da vjerujem koliko turbo folk primitivćića obitava u SA i šire. Pa to je grupa koja je poderala bivšu YU uzduž i poprijeko a sad kao Loša peder i slično.Pa gospodo papci on se uvijek izjašnjavao da su bend iz SA i to će uvijek ostati ,a vi mali gašijevci ,faćići ,ždralići i dr. u bosnu na bazene i opleti po koki.
slazem se . LETU ŠTUKE, DUBIOZA KOLEKTIV I PLAVI ORKESTAR - KRALJEVI. DRZI SE SARAJEVO PAPCI FUCK OFF
Cuj ovog prognozera. kao Plavi orkestar ce nastupati po \"stadionima u Tesnju, Kalesiji, Kladnju Olovu\". KAO DA SE TREBA STIDITI TIH MJESTA. pa vidi haveru, ja sam iz Sarajeva. ja sam bio na zadnjem koncertu plavog orkestra u ZETRI. Ja sam jarane bio u 15000 \"omladine\" u Zetri. Gledaj ba grand paradu, razguli odavde.
SUPER,DA OE NOVE GENARICIJE ČUJU KAKO SE RADI MUZIKA!
Napokon malo svijetla ! Povratak genijalaca ulijepšati će ovu godinu
E ovo jedva cekam-ko da je sam Elvis ili Bob Marley ustao iz mrtvih. Koje ce to biti pjesme-umjesto NEW PARTISANS(pokret koji su pokusali ustanoviti nakon sto je new primitivs isfuran kojem oni nikada nisu ni pripadali) napravice nekake pjesmice kojima ce puniti stadione po Tesnju Kalesiji Kladnju Olovu-pohapat lovu od ove jadne omladine koja ionako ne zna sta ce sa sobom-hajdemo drugovi moji kao nekada kad nam je bilo osamnaest-a konju je skoro pedeset.Al sto su mu stihovi to je poezija bez premca-npr.odlazim odlazim sa planete putujem,pa onda iznad Tesnja zora svice dobro doso predsjednice-sve biser do bisera.Kad vec zivi i spoluje u Sloveniji ja predlazem njemu i Uceramidama braci da naprave kakvu hojladrija hojla ho ho ho pjesmu pa da je valjaju zajedno sa Djurom(Losa mu ga zguro)po Sloveniji oni su lahki na parama asto vole umjetnost-strahota.Sto bi rekao Petar Lukovic -samo ste nam vi falili. A ko ide po novine zna se-samo mi nisujasne ove fizicke pripreme i taj Zalepugin .
E vidjet ce te svi za ovo...
ovi starci bi trebali da su sa svojim porodicama