Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponuda je JAD I CEMER...Ali prema populaciji je sasma OK
I jos se cude sto nema pretplate
dje ces ti mariijuana
Necu nista sprcit nazalost :'(
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Haha
Moj vecerasnji DJ ce biti YouTube.... a ovog smora ni pod razno da mi unazadi sljedecu godinu.... .. DRUSTVO LIJEP PROVOD I SVE NAJLJEPSE VAM ZELIM U 2016!!
Jao ovi će da popucaju od muke. FTV daj nam Cecu ili šta strano lakše je podnose ovi naše nego Dinu koji je uspio..
nemas ti pojma o cemu pricas, zar je tebi normalno da se u novogodisnjoj noci prikazuje koncert koji je odrzan prije pola godine, zar nije logicnije da su snimili neku emisiju sa gostima (divanhana, dubioza, zoster, merlin i mnogi drugi domaci umjetnici) ili da prenose proslave po gradovima, realno mogli su pustit i koncet U2-a sa Koseva.
@ENIAC:koliko je 4+4. @maroye:osam. @ENIAC:na kurcu te nosam
hahahah vidi mu piđame
Bices ti nekom drugom  dobra domacica postelje svilene  vjerna spremacica Nekom ko je u tvoj zivot  drito s marsa pao nekom kome pametan  covjek ne bi vjerovao Bices ti nekom drugom  vjerna, postena kao sto si bila meni  otrov za sva vremena U sjenama, u venama ostavit ces trag ali ja vise nikada  necu na tvoj prag Nek' su ti sretne sve godine bez mene nocas kad odem ja medju nesretne, da te presretne opet bi dusa pozeljela Ref. Esma, Esma a bices pjesma i u ljeta i u studen a meni kako bude Bices ti nekom drugom  sve sto nisi meni uzmi sve sto je tvoje spakuj se i kreni Ref.
Ne davi, pacove mali sve znam, jasno je k'o dan sinoc si me izdala drugog si ljubila svu noc zezala me raja bilo je belaja sto Ne benavi, pacove mali suze, kod mene to ne pali ma pusti miljacku nek' tiho tece ovo je nase zadnje vece Ref. Vremena su kokuzna a ti si baksuzna pjan li te vjetar meni donio Vremena su kokuzna a ti si baksuzna nisam te bog zna kako ni volio
Hahhaha,..e ko ce ga gledat samo se pitam,.. Hahhahha.