Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je spot... Iako je otisao u Hrvatsku,ostao je bosanac...I kad god ga cujem,osjetim bosanski duh.. Hrvatska nema veze s tim. Govori facebook mi je oteo JARANE,a ne kompiće... :D
Zašto je Mojsije poveo Jevreje kroz pustinju? Bilo ga sramota kroz grad. :)
karna od pjesme.
pazi tih ovih bosnja oni neke viceve o zidovima pricaju i smiju se holokaustu,pa alo to ste i vi dozivili od srba,pa kako bi bilo vama da se pricaju vicevi o tome.
@anti/balkano... POSTO MIRISEM DA SI G.VNO CIFUTSKO, JA ZELIM A I MNOGI DA SE TI SM.ADU CIFUTSKI VRATIS U SPANIJU ODAKLE SU VAS PROTJERALI I NE VRACAS VISE NIKAD U BOSNU A POSEBNO NE U SARAJEVO, JEL MOZE?BOLJE I TO NEGO DA NAM NEKAD NAUMPADNE DA VAS POTPALIMO I TEBE I TVOJE DA VIDIMO KOLIKO VAS MOZE STATI U PEPELJARU, AL\' ONO CIVILIZOVANO!!!
Spot nije los, ali je pjesma bas odron!
J E B E M TI SV U F A M I L I J U ALI ONAKO KOMPLETNU :) H3H3H3H3
Bezeze i muzika i vidjeo.
a sto se tice toga da prica hrvatski, pa da li je iko od vas skont\'o da na FTVu ili BHTu (kojem li vec) svi voditelji pricaju striktno hrvatski? i sad cemo da pljujemo edu koji je tamo zivio 20 god? nidje veze.. a ovi koji kenjaju na njega i njegove pjesme su vjerovatno oni primitivci koji otkidaju na Janu, Canu, Seju Boya i tako neki slican seljakluk pa nemaju pojma o ostaloj muzici.. edo je jedan od rijetkih dobrih repera sa nasih prostora definitivno
Glasao sam za Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce
Ma pricajte vi sta hocete ali covjek je kralj! otis\'o, pa sta? ni prvi ni zadnji.. pola vas bi otislo samo kad bi imalo gdje.. dobri su mu textovi, i jedan je od rijetkih koji ima glas da repa, a ne ko neki sto zvuce kao curice neke a lafo reperi.. ona \"disi\" je odllicna pjesma..
seronja edo majka
touchscreen sa procesorom?
http://www.youtube.com/watch?v=R1yvIBI65X8
Fuj odvratnih komentara! FUJ!
Zato kaze \"obitelj\" ;), a ne moja porodica, familija ;)! Mislim niko ne treba sporiti sto je otisao u HR, rat je svoje ucinio, ali mi se gadi kad fura to bosanstvo, samo kad mu treba, kad treba ispasti budalast, kapadahija, krkan, ljakse, itd. , a inace tecnim \"hrvatskim\" u drugim pjesmama! Edo nije patriota! Patriote koriste iskljucivo bosanski jezik i Bosnu uvijek potencijaru, a ne ulice Zagreba, ovog onog! Edo voli paru samo!
A šta si ti ?, Pricas Slavenski, komentiraš po balkanskim portalima, \"evouliraj\" il ti ga nadođi 21 je vijek idi komentarisi po yahoo-u, youtube-u, ti si anti-balkaneros ne pripadaš ovdje, samo da se izvinem ljudima, nije g-ov.no nego se pas po-sro.