Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su i imali dilemu da li da nastave ili ne - sinoćnji koncert je potvrdio da i nakon toliko godina dobro zvuče. Ovakve svirke fali u Sarajevu, svaka im čast..
tko je ovo slikao, pedeset slika neke tamo lijeve publike, a nigdje benda - osim Miše i Čizme
Fedja!
ko su ovi travari?
odakle si ti?
Ovo vise dokazuje koliko su ljudi zeljni nekog normalnog rocka, kojeg je u danasnje vrijeme sve manje, nego sto su zeljni ovog konkretno benda, koji je ruku na srce prije rata bio treca liga tadasnje sarajevske scene.
opet ti sa svojom trecom ligom....
Svaka čast bendu, ali bez pjevača Mileta Anđelića to nije taj bend. Uz Tifu možda jedan od najboljih vokala bivše Jugoslavije. Mile je i pjevao na zadnjim Bolerovim pjesmama: "Basna o Bosni" i "Dispertango" sa Šerbedžijom, al zašto ne nastupa sa njima zna samo Mišo Bartulica.
Ludo, ludo dobro. Odavno nisam ovako uživao ;)
Dodjite u Beograd !!! :))))))))))
I to sve zahvaljujući jednom jedinom Sergeju Jesenjinu ! :) Večina dobrih pjesama od Bolera su napravljene od njegovih pjesama.
Dobar je Bolero, gledala sam ih uzivo prije tri godine.
Imal kakav video sa sinošnjeg događaja?
http://www.youtube.com/watch?v=fagU2EaTJD0&feature=c4-overview&list=UUIHxq8SaRaIltXXiQuT5keQ
imaju tu sa strane 2 snimka, na kraju slavlja i misli na mene...
nisam čuo za ovaj band prije, mislio sam čak da se radi o nekom folk bandu pa me čudilo odakle oni u slozi. sad sam na you tube poslušao par pjesama od bolera. to je vjerovatno neka stara sarajevska rokerska garda, dobro zvuče. žao mi je što band nije bio 'aktivniji' u ono vrijeme juge
ti si lud!
oprosti koliko godina imaš
PRIKAŽI ODGOVORE (5)