Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majsotre fale tvoje pjesme! Neki dan slusam onu "Dani prolaze", kakva nostalgija :)
Bio sam na njihovim koncertima prije 15 godina to su bila lijepa vremena
Odlicna pjesma i predobar vokal, hocemo jos…
Predobra stvar 👌Nermine aBd da i album bude gotov 🎶
Vehto je ovo
Kaze Biscanin,on je Cazinjanin koji je rodjen u Bihacu kao i 90 posto njih
Kao muzicar je top,super
Vrh!
ovo je odlicno
uvijek je znao dobru ziku pravit
Savršeno ❤️
I za ovakvog muzicara nema mjesta u BiH, i kako mi ne znamo sacuvati nase blago ,nego pustimo da ide u Sloveniju "trbuhom za kruhom"... Ovakav muzicki znalac bi trebao da bude u komisiji za sund, koji bi pravio selekciju sta da se pusta a sta ne na nasim televizijama. I sto je jos gore nije sam, imamo ih koliko hoces.
Realno, pjesma na prvo slusanje predobra...
Steta, zbog njegovog EGA raspade se Knockout, bend koji je snimio mozda i najbolji poslijeratni album. Nakon toga, manje-vise, izvodi slagere za festivale. Steta. Bio na njihom koncertu; vrhunski muzicari. Nermin je primjer kako upropastit obecavajucu karijeru
Pusko je bio knockout
One hit man.
Falis Nermine. Klasa! Ko ne vjeruje neka ga poslusa na A strani na HRTu nedavno. Jedan od najboljih vokala u ex-yu.