Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan pjevač samo u budućnosti neka ne dozvoli plagijatorima Pecikozi i Varešanoviću da mu rade pjesme da mu se ne bi dogodilo isto kao što se desilo Šekibu kada je otkrio da mu je Peca prodao plagiranu pjesmu Sotisa Volanisa Tak Tak i potpisao je kao Jedna da voli druga da boli http://www.youtube.com/watch?v=GMAvY1KfIOg
Sigurna sam da to Neno sebi ne bi dozvolio da je bio upoznat kako to spomenuti dvojac \"radi\" pjesme. Kupujem CD definitivno :)
Neno je dingospo.
Preporučujem vam Nenin album, super je.
Ovo je najbolji album koji dolazi iz Bosne. Srbija te zeljno iscekuje divni Neno
Zaslužio je ovakvu promociju jer je vrstan umjetnik,od samog poćetka bio je osvježenje na našoj sceni.
Neno genijalac. Album sam kupio i poslusao svaku pjesmu od pocetka do kraja, a da nisam nijednu preskocio. ovo je najbolji album u posljednjih nekoliko godina kod nas !!! Zelim ti veliki tiraz care. Zasluzio si nisi babin sin vec si se izborio za svoje mjesto radom.
Neno je vrhunski umjetnik i jedan pošteni građanin koji se borio cijelo vrijeme za svoje mjesto. Završio školu, postao profesor historije i uskoro magistar. Muzičari trebaju da su ponosni što imaju ovakvog čovjek u svojim redovima. Mladi traže uzore a Neno je jedan njih definitivno.
Dzeko idi tamo odakle ti je babo dosao-u sandzak
\"Veliki broj Murićevih prijatelja, poštovaoca i saradnika okupili su se da čestitaju ovom vrsnom umjetniku...\" Vrsnom umjetniku???? Njegova neka pjesma evergreen??? Klasican placeni tekst...vrijedjate inteligenciju posjetioca ovog portala...moglo se bar realno i normalno napisati, ovako zaista izgleda komicno...
Who is the fucking NENO ????? cccccccccccccccccc svasta
Joj nepismenih seljacin, pa kad napises NEDOSTAJES MI, ono TI je suvisno. Pokenjam ti se u promociju sabane.
Zašto su samo u Bosni ljudi \"mladi pjevači\" i sa 40 godina, koliko ima ovaj Murić. Niti je mlad, niti talentovan. Dobar, kafanski pjevač.
U ti bokca, odavno ne vijdeih blesavijih, muslimanskih faca na jednome mjestu..
sretno Neno :)
Hvala na linku, odličan video ovo stvarno nisam znao....
sranjjee na kvadrat