Nedim Babović, Bombaj štampa
0
"'Nedim' je interna zafrkancija Đure i mene"
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da vi genracije \"lady gaga\" ne razumijete sta znaci sarajevska zezancija i raja. Sta zanci biti pozitivac i budalesati za raju Pa sta ako je pjesma plagijat dobra je zezancija al ne moze to razumjeti onaj tokmak kojem je zena obucena u kondom orginalnost... hajd pisat pa spavat kome se ne svidja, ugasite radio kad je cujete. Đuuuuuuuuuuuro legendo, Nediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim legendo
i dzuro i nedo su legende zivili vi nama sto godina
Može malo zadnja, molim vas, halo, šefe, majstoru, može zadnja malo, samo zadnja otvori da izađem, za... MA OTVORI ZADNJA MAJMUNE! hahaha :D
Kakva ba urbana raja? Sarajevo je gore selo od bilo koje manje sredine u BIH, dođete ovdje i glumite nešto a onda vikendom na stolu dok udara \"stvar\" za urbanu raju tipa Sejo Kalač \"Ala ala\"....zaveži jadu sarajevski, evo ti 2KM za kafu i reklamiraj se cijeli dan sa \"rejbankama\"
Jeste, sijecam se kad su napravili original pijesmu \"KAD SI KUPIM MALI MOTORIN\" ispostavilo se na kraju da je to kopija pijesme \"Kad si kupim mali motorin\"
Da je ovdje riječ o Merlinovim đonovima bilo bi najmanje stotinu negativnih i uvredljivih komentara,ali \"urbana raja\" razumije ovu zafrkanciju-Đurinu ;)...a Merlina slušaju ruralci,sda-ovci...:)..buahaha...na ovim prostorima sve je go đon-(obraz) !!!!
Sta je onda tvom starom puklo kad je tebe napravio? Pukla mu pamet! Fino sam rekla pišat pa spavat, a za laku noc \"Alejandro\" pa nek tu u san dodje mesna haljina. mmmmm kakva je to orginalnost
Najbolje bi bilo da se ni jedan clanak ne komentarise , jer na taj nacin nebi znali ko sve sjedi za kompjuterom i koloko je ko podal i besposlicar Ako nebi bilo pismenog komentarisanja,mozda bi neko dobio ideju da i sam nesto napise i stvori pa makar to bili i plagijati , jer u svakom plagijatu uvjek ima nesto novo i korisno
jel ga vise izdrko otkad ga trlja
nedim, tebi svaka čast, a ovome što ti je dozvolio psovati počučujem da su mu jasni standardi.
@ja Izgleda da je tvom starom pukao kondom pa ti nastade greskom
Za tekst iznad koji nije dozvoljeno komentirati a gdje Amer Bukvic pametuje.....muto Amere mrs u Maleziju i tamo pametuj!!!
Nedim you peace of sh... ! You took my song !! http://www.youtube.com/watch?v=tdFcSVAn_OM
Đuro uvjek napone na koncertu \"hocemo jednu našu od rolling stonesa\" \"hoceemo jednu nasu od chuck berrya\" :)
...a sta znaci kad se non-stop cese po karini za vrijeme intervjua? (znam - treba pranje, ali ne mislim na to ;)
trebao je reci da je pjesma plagijat!!! kad vec prica o pjesmi....ja sam se tako prijatno iznenadio kad sam cuo pjesmu....fol je EXTRA....al onda se razocaram kad vidim da ni Djuro ne moze da napravi nesto orginalno.....sta onda da pricamo protiv Dare Bubamare????
potpisan je čak beri, koji vam je kua ...