Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepa gesta vrijedna pohvale
bezveze....
U Istočnoj Bosni je i Goražde, a tamo počinje Internacionalni Festival prijateljstva! Svi znamo po čemu je Srebrenica, nažalost, poznata... Nikakav koncert, ništa, ništa, ne može to promijeniti.. Treba imati poštovanje prema tom gradu, prema bivšim stanovnicima! Pozdrav!
hahaha, evo spiska bendova „Six pack“- Smederevska Palanka„, Čovek bez sluha“ – Kragujevac, Frenki & Montirani proces – Tuzla, „Izolanti“ – Milići, „Reverse Therapy“ – Loznica, „Stari grad“ – Srebrenica, „Silver Stones“ – Srebrenica, „Testera“ – Bijeljina, „Sataraš“ – Vlasenica, „ So graa fell“ – Zvornik, „Fetiš“ – Bolzano (Italija)„Rodney Cry“ – Zvornik, „Zadnji popis“ – Srebrenica
Ko svira j..b..e..m vas nepismene
Prosle godine je bio organizovan prevoz iz Tuzle, Sarajeva, Bijeljine, Vlasenice, Milica, Zvornika, Sekovica i uglavnom su bili popunjeni. Samo broj onih koji su dosli ovim prevozom je daleko veci od 200. Da ne pricamo o ucesnicima samog festivala i ljudima koji su dosli u svojoj reziji. Kao sto znate, festival nije komercijalnog tipa i nema potrebe da naduvava broj posjetilaca. Nadam se da cete i ove godine doci zajedno sa svojim prijateljima a besplatan prevoz je organizovan iz Vlasenice, Sekovica, Tuzle, Bijeljine i Zvornika. Pozdrav za sve
ne znam jel bio dvije hiljade prosle godine, ali je bilo puno vise od 200.. ni umanjivanje nije fer.. obaveze mi ne dozvoljavaju, a rado bi otiso i ove godine..
Ma kojih 2000, sta pricate vi? Bila sam na proslom, nije bilo ni 200 ljudi! Kakva vam je to furka da preuvelicavate stvari? Ovo je upuceno vama i vasim lazima, a ja idem i ove godine tamo, sto znaci protiv-nemam nista!