Press uoči televizijskog specijala
0
Mustafa Sandal gostuje na BH Eurosong showu
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće li se više ova maja udati?
Bože, kako je ova Maja iritantna i ufurana cura!
Kako je Dejan dao inf. za zvanicni eurosong site Dino je napisao dvije...i pjeva valjda dvije a mi zovemo i eto za koji sat biramo koja ide :)))))
A ovaj Sandal, pa za njega niko na Balkanu nije cuo. Kakva balkanska zvijezda?!
Nek je vala i ovaj Dejan malo smrso
Sta imate protiv Maje :) meni dala , dva put ha ya
ja gostiju i go*ana...
Ziki, šta pričaš? Pjesma je odabrana tj. Dino Merlin je odlučio i napisao ju je sam.
\"Dino Merlin (Edin Dervišhalidović), will have other chance and will sing in Germany. Dino have two beautiful songs, but they dont know which will be the better choice for Eurovision. Tomorrow will be a show where Dino Merlin will sing these two songs and public televoting,fans and the audience will pick the better one.\" Dino nema pojma koja je bolja pjesma, smrc bas mi ga nesto zao, a znaju levati koji ce glasanjem uvecati dobit bhtelekomu - vjerovatno sponzoru!!!
A, ko, uopste bira naseg predstavnika za Eurosong?!? Odjednom osvane ime izabranog predstavnika i mi se divimo pripremama, bla, bla, bla, a sve to mi placamo!!!???
Daj imena Peki, mozda se poslije toga nesto i promijeni, mozda ih sve smijene.
Evo skacem od srece sto ce Mustafa Sandal ili kako se vec zove taj tip sa iritantnim pjesmama koje prepjevavaju srpske radodajke i likovi u neukusnim odijelima, gostovat na BH Eurosongu.
OVO JE NAJBOLJI EVROVIZIJSKI WEB SITE SVE JE NA NJEMU... www.eurovisioncovers.co.uk
čovječanstvo gori ovi tamburaju budžet majka
Kad vec kritikujete, je li vi znate ko je Ismeta Dervoz a ko su Maja Cengic & Dejan Kukric? Gdje su oni pjevali, glumili, plesali, kakve su karijere imali prije nego su dosli na BH TV? NIKAKVE. Kukric je maltene sa faksa dosao a Maja se vucarala po sumnjivim radio stanicama. Maja je najveci biser BH TV - imala je legendarnih pitanja a Halida Beslica je toliko izvrijedjala da joj Halid nista nije odgovorio - fakat je dzentlmen. Oboje su najbolji primjer da u BiH za karijeru ne treba nista osim nekog ko te (ti ga) gura. Napisao bih i imena ali znam da ce admin pobrisati jer nema slobode govora u BiH a svi to ionako znamo
mustafina sandala hahahahahahahahahahahhhahah
Eto onaj posljeratni sindrom zvani Laka nas je pravo proslavio...a Deen-a da ne spominjem, gluho i coravo bilo