Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi sve vise lice na vanzemaljce a sve manje na ljude
ha ni muzika nije vise sto je nekada bila MUZIKA nego scena, sto vise skandala to bolje, sto manje na covjeka lici to bolje
Koliko neukusa na jednom mjestu.
Cist primjer kad covjek vise ne zna sta da radi od sile, sve ima (osim pameti, cast izuzecima) i onda... cuj hoce bit predsjednik. Kanye svaka cast za muziku, tu si gigant al for the president....smijesno.
nezna se koja je veca k u r v a
Sta je "umjetnik za gledanje"???? ;)
Justin Bieber je prelijep.
Sta mi krkate minuse jbt vidite da je lik prelijep!!!
Haj shvatam,opada im popularnost pa moraju glumit budale.
Koji primitivizam, strasno. Ne sta je spala muzicka scena i MTV VMA, kad im je najbolji hip-hop video Anaconda!? Ranit cu se....
Sve bi ja ovo u haps. Kuglu od 300 kila za nogu i nek popravljaju seoske puteve.
Bosnje ne slusaju ovu muziku, ali posto su najpametniji na svijetu oni znaju da je ovo: sund, satanizam, to su sve gabori, muzika ne vrijedi nicemu itd. Bosnje znaju sta je kvalitet, oni slusaju grandovce i gledaju talent showe jer su to pravi pjevaci.
Posto nemamo nikakvu muzicku scenu kod nas su relevantni talent showi, i to udrugim zemljama. Kod nas su najjaci amel kice, neki adnan i merlin koji vrti 100 godina isto.
Ovo je zaista zaprepašćujuće šta mladi ljudi slušaju danas - Nicki Minaj, Miley Cyrus, Justin Bieber i sl. U moru superkvalitetne muzike oni slušaju "ovo", Blonde i Anakonde....strava....Dobro ovaj lik william costigan jr. reče - Zvezde Granda - definitivno.
ne zna se koja je od njih veca budala. Ja, kakve su nakaradne, bože me sačuvaj!!!
sve je to show, sve za pare.
ko su one?
sejtanluk na sceni..
Nicki rocks!!!
ja volim ono što ona govori u pjesmama, čisto ženski..izgledom je čudovište od žene..ja volim rap, volim poruke koje ta vrsta muzike šalje..valjda sam stornirala previše agresije u sebi
droge su čudo, pogledaš slike i sve ti je jasno
PRIKAŽI ODGOVORE (7)