Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je ovaj
Čitam čitam ispod naslova i kad mi spomenu 'slovenački', povratim
ja sam slusao David gutter uzivo pa nemoze se opisat recima svaka cast
ovo je super da boze da in dode vise dosta onog turbo folka I oni pjesema dosta pjavaja o grudnjacima gacicama I stoja jeca bruka sta se sve slusa kod nas ova muzika nema svrhe nikakve a svaka cast folk ali onom pravom folku kao Beslic Paldum ima in jos to je folk a ne ovaj novi turbo I ova mi slusamo.
Hahahahhaahah
http://youtu.be/KC0nI85aoYw
...štepa ga rođo, ko bošhamer :)
Mike Vale prvi put u Sarajevu.... pa, 70% ljudi u Sarajevu je prvi put u Sarajevu :)
@commie je peder pa samo je Chack Norris "Jednom bio Dvaput"
Zakasni Čak Noris na čas u školi, a profesor će njemu: -izvini što smo došli ranije! 😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
da vidim ruke gore, na bitu DJ Shone....😂😂😂
-Uđem u banku da uplatim nešto, upadaju 3 pljačkaša, jedan kaže "da vidim ruke gore" ja nastavim i kažem "na bitu dj shone" i sad sam ranjen :)
Izgubi se Mujo u Beogradu pa naleti na Mariju Šerifović i pita je: - Izvini momak, gdje je ovdje Knez Mihajlova? Marija se okrene i odbrusi mu: - Alo bre majmune, nisam ja momak! A Mujo će: - Ne ljuti se bolan, nisam znao da si oženjen!😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
-Ludilo počinje, sevaju mi svetla, DJ vrti muziku iz nekog drugog sveta.