Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cula sam na radiju, da ce se karte moci kupiti u turistickoj agenciji Otas
nadam se da ce opet moci u kompasu uzeti karte.na to se mora otici bice ludnica i prilika da se vidi kako pravi bend svira!!!!!!!!
ja sam ih vidio ovdje u New york-u novembra i preporucio bih svakome da ide ludnica je
I nikad neće svirati u Sarajevu...SAD BUT TRUUUUUU-BAAAAAA
@ minci i mene to jako zanima.. znam da sam u kompasu kupio kad su bili maidensi u splitu.. nadam se da cce mocci opet.. karta je 300 kuna... ako ssta saznass javljaj xD
da li neko zna gdje ce se u sarajevu moci rezervisati ulaznice?
...metallica moj dobar drugar....metallica metallica...
Imal stogod u Sarajvu šeher gradu da se ode na koncert. hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahah .. ajmo ima papanijade
Mora se otići i pogledati!
ko ima mogucnosti obavezno da ide..u beogradu su napravili spektakl, najbolji koncert ikada !
idemo bezbeli da idemo..ovo je jedinstvena sansa. sad ili nikad. ko kaze daq nece svirat stare stvari..pa vidi im setlistu.2-3 nove i sve stare!
joj hausa bokte.. kad kako do karata ...
Još uvijek ne.Ja ću ići samo ako budu svirali stare stvari
Trebal viza za Hrvatsku?