Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dino kakva ti je to kosulja? :D
Divno je to sto je Dino dobro motivisan i veliki opmtimista.Nadam se da ce se i realiziovati sve sto pozeli u vezi Evrovizie.
odseli su kod toplog para u hotelu mooren
dosadni starac
15 članova tima ide u Duseldorf, molim???? Idemo redom da obračunamo troškove!!! Dernek traje 3 dana, znači 5 dana sa fol pripremama, moraš dan ranije i dan kasnije se organizovati, znači 7 dana minimalno u Duseldorfu. Računica Avio karte povratne 500EUR * 15komada = 7.500 EUR Hotel bolje klase 250EUR noć * 15komada * 7 noći = 26.250 EUR Dnevnice 100EUR * 15komada * 7dana = 10.500 EUR Styling pred cirkus - obuća/odjeća 500EUR * 15 komada = 7.500 EUR Ukupni osnovni troškovi (skromno da se sve odradi) budžetskih korisnika koji uplaćuju RTV pretplatu su cca 50.000EUR ili ti za sedmodnevno iživljavanje 100.000KM. Za što? Za neki namješteni Eurosong gdje se glasovi dijele između SSSR republika itd...itd... Vjerujem da će oni dogurati i do cifre 200.000KM da se pokažu kako su bosanci veseli. Pa i da ispadne prvu noć, oni će ostati do kraja da ispucaju svu lovu jadnih pretplatnika! Za ove pare se moglo nekom djetetu spasiti život!
a đe odsjeda dino u dizeldorfu da idemo kreštati :)))
dino merlin je plagijator extra klase a folira bosnjake na neku vjersku pricu tako da mi se gadi.. jacijas onaj odvratni..
Prije ce ćuskije pasti s neba nego sto ce on dovesti evroviziju u Bosnu.
http://www.youtube.com/watch?v=Nfx0OMM2u0A MOZDA OVAJ POBJEDI! ZATO DIJASPORO TELEFON U RUKE I ZA DINU
pa pogurat će OHR, UN i Obama. Drzava je u krizi, pa ce nam gurnut Evrosong! :))))))
\"Učinit ćemo sve, dat ćemo sve od sebe da pobijedimo\", rekao je, a na pitanje \"gdje si bio ti kad je bilo najteze\" Dino Plagijator se samo osmijehnuo.
\"a gdje si bio ti kad je bilo najteze\"
Dragi Boze,pa zar je moguce da ljudi mogu srocit u komentaru toliko mrznje i nezadovoljstva da se kosa na glavi dize Nevazno ko pise ,al u vecini komentara duboke frustracije Izgleda licne prirode .Idite setajte ako vec nevolite raditi, udahnite kisika ,mozgu to treba Dini i ekipi sretno pa sta god postignu
\"Ja bih svjetlo zvao mrakom, da te nije Alija\"
Aj sve to super misli pobjedit,a gdje ce odrzat eurosong?Na Kosevu ?
treba mu crnac majke mi
Mozda je star, ali definitivno zna sta radi :))) Dino sretno !