Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej ljudi ima li sta special u petak u buddhi..cetvrtak je pravo nezgodan za provod,bar meni:-)...javite pa se see...
.sudeci.po.designu.mozete.samo.ga.samo.lagano.usnicama.glocnuti..a.ne.organizovati.party.. .ko.pusta.muziku..winamp.?..ili.mozda.neki.napredniji.software.. .u.svakom.slucaju..sretno..
steta sto u slo ima festival pod nazivom MEET ME, pa ovo nekako djeluje u prvu ruku zbunjujjuce a kasnije kad se procita i smjesno.. podrzavam buddha bar i projekat, samo da je naziv malo unikatniji..
Hahahahhahah.... Ima li koja Svedanka za mene,ha?
vala ces se obrukat ako odes gdje drugo a ne u buddhu...
Nego, ima li kakvih slatkih frajera u Buddhi?A,a, šta kažete cure, pošto namjeravam dovesti neke Šveđanke u četvrtak, pa da se ne obrukam:)
Mada nisam kompetentna(ruralka)ali Buddha-bar cetvrtak,grozno:)
eeeee i kad bi mogli deena nagovorit da gostuje uh sto bi to dobro bilo... nafuracu ga ja da ce bit lontobjelize navrat nanos doce garant :)
eeeee i kad bi mogli deena nagovorit da gostuje uh sto bi to dobro bilo... nafuracu ga ja da ce bit lontobjelize navrat nanos doce garant :)
To Hattori Hanzo legendice juh juh juh, aka N.K., moram te malo pofalit ne bi li se preko stele uvalio u K. familiju :P nego znas da to ne pije vode kad ja nisam tu, al pripremaj teren donijecu ja muzike brdo... :P ljubni mi jaffu i da vas ne vidim zavadjene kad dodjem...
P.S. dress code - no papak... P.P.S. sve kritike su dobrodosle...
hvala svima koji su dosli i prosli kroz buddha-bar u cetvrtak navece...nadam se da vas ni gogo ni ja nismo razocarali buduci da je ovo bila prva svirka...u nedelju ( sad ovu 11/04 ) isto tako u buddha-baru imate mali spektakl modna revija + orijentalni ples pa navalite ulaz slobodan kao i uvjek...a sljedeci cetvrtak isto kao i ovaj meet me@ buddha bar...nadam se da cete doci a ja obecavama jos bolji provod nego sinoc...ulaz : sitnica, dzaba na rate... ;)
a vidi ima i suknjica.e to nisam vidio.. e ako je tako..e to vec moze..
ma to je skandalozno!!!! cuj stiklica?! cuj sminkerica!? heheh.. ajme pa moras nesto da uradis po tom pitanju.......hheeeeeeeeeehhh
Ima li Buddha Bar neki kodex oblačenja,ja sam šminkerica,znate već suknjica i štiklica,jel to prihvatljivo:)?