Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Maya Sar uoči koncerta u Narodnom pozorištu: Moja misija je vratiti muzici dostojanstvo" Lupi Maya i ostade živa!Al hajde, sretno ti bilo "skromna" damo.
zeljna preko 20 centi ko beduin vode
@malimrav ko je spominjao turbo folk osim tebe?ako ne kontaš komentar makar nam ne otkrivaj svoj nivo inteligencije!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nas je bitno samo da li pjevaš sa gačicama na sebi ili bez njih. Sve ostalo je za nas "BEZ VEZE" pa i ovakvi nekomercijalni pjevači kakva je Maja. Majo, ni Massimo nije bio shvaćen na početku karijere,a sad pod stare dane je konačno došao na svoje. BOLJE MAJA NEGO GOGA SEKULIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
goga sexulić joj može vulvu produvati
Kakvi komentari znači ne mogu da vjerujem. Uredu, slažem se da joj pjesme nisu nešto ali makar neki respekt u vezi tog nekog kulturnog oblačenja, ponašanja, na kraju krajeva i te muzike koja je dosadna ali opet kulturna . Al čuj komentar Majo daj guze, željna preko 20 centi, jaoo ... Kakva napaćenost :D
Gledam ovom liku u "bradu" i budi mi zelju da mu cupam dlacicu po dlacicu.
Pokazala je i batak. Nije da se ne trudi...
E onda je muzika bas u kurcu kad joj ti vracas dostojanstvo...
Sta je ovo ? ovdje u Sarajevu nesto se narodu hoce nametnut , pogotovo od muzike , kao ova sara , pa onaj bent konvoj , a 13 ljudi bilo na koncertu , sve ja razumijem da je konvoj sarajevski bend al daj ba , onda napravite koncert i omara mjesecari , kao i rize ruze hahahah
Ne razumijem sta zelis da kazes zaista, Konvoj je odlicna grupa, za razliku od granda :)
Svaka cast,sve pohvale.
prava dama i umjetnica
i stajling joj je bas damski ko sa beega
Samo naprijed, super si!