Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao,sad sam tek procitala sve komentare!Ne znam da li ste smesni ili jadni vi sto ne volite Madonu!A tek kutura i pismenost-odusevljena sam!Mora da ste iz 2. puta prosli 1. razred osnovne!Svaka cast!Kako je u 2. osnovne?Je l' uciteljica stroga?Ili mozda mastate da vam priusti oralni sex koji tako ocajnicki zelite!Ko zna,mozda se jednom neka prostitutka i sazali,pa vam priusti malo pipkanja!Budite optimisti!Sto se tice lizanja penisa,ne ocajavajte,sigurno ima jos,hm..neka bude ,,muskaraca'' sa penisom od par cm kao sto je vas.Kazem vam da ne ocajavate jer ionako nema nade,pa je bolje da se odmah pomirite sa sudbinom. Posto znam da cete odgovoriti nesto u svom seljackom fazonu,necu vise nijednom doci na ovaj forum!Svecano obecavam!
FUCK OF!!!MADONNA JE NAJBOLJA I NEPRIKOSNOVENA LEGENDA!!!!!!!! NEMAS PAMETNIJA POSLA NEGO DA BLATIS NAJUSPESNIJU PEVACICU SVIH VREMENA!!!MA,KO SI TI,JOS JEDAN GUBITNIK,JE L' TAKO!!!! JA NE MRZIM NIKOGA, ZATO STO JE MADONNA REKLA DA NIKOG NE TREBA MRZETI!!!A STA TE BRIGA ZA NJEN ZIVOT,AKO JE MRZIS!!!!! ZIVELA MADONNA!!!MADONNA RULES!!!!GOD BLESS MADONNA!!!!! JA SAM MADONIN OGROMNI FAN I NECU VISE NI DA DOLAZIM NA OVAKAV FORUM!!!!
jebem joj picu
komentar
prijatelju "za k. za madonu", nemoj naglo zakljucke donositi: pitaj fino svoju seku, sestricu svoju, da li hoce ili nece ni blizu mom k.... da priđe!! ja znam da hoce (itekako hoce), a ti mozes o tome misliti sta ti je volja. zato da parafraziram "za rokija": na kraju krajeva, jebem ja tebi mater kretensku!
f legendo, uze mi rijec iz usta - k'o madona kitu!!!!
osuncani kurac valjda osuneceni konju jedan. eto kakvi debili brane madonu. idi i ti sanjom u izrael pa joj pokazi zidovske osuncane kita.
Hi Hitler
Ma ova kurvetina nije ono sto je nekad bila. Mislim i tad je njezina muzika kurvanjski napravljena, ali sadasnji njezini albumi su najvece sranje. Ona ne moze da odluci hocel bit katolikinja, budist ili sad zidovka, a sigurno znamo da nece bit muslimanka. Zamisli kako je glupa da daje 10% svoje plate tom jevreju koji je uci kabalu, a kabala ne smiju zene da uce, i to se zna u toj vjeri. To znaci da je ovaj koristi za pare a ona glupaca nema pojma. A onaj njezin usljavi englez je prati kao cukica kojem je ona unistila karijeru.
komentar
E pa boli tebe tvoj osuncani kurac (ako je se imalo sta i osuncat) kome je ona pušila!!!! Tebi krivo sto niko nece ni blizu tvom k.... da priđe pa sad laprdaš. MADONA je super zena!! A to sto ide u Izrael je vec za polemiku al haj..
Kurva i po samo taka
Roki kaže: "Ma nek ide iu picku materinu ako hoce ane u Izrael.Kurvama zna se gdje je mijesto u bolje mijesto inije zasluzila da ode drolja mater joj jebem.Ja se nadam da akobogda doci ziva nece iz cifutske zemlje tamo ce je neko akobogda da sredi zauvijek i onda moze da kurcu svira.Jebem joj mater izdajnicku cifutsku ista je ko iostali cifuti." Pazi Roki, "iu picku" se piše odvojeno i u pičku. "ane u Izrael" valjda znači one u Izraelu, imaš problema sa padežima. "akobogda" se naravno piše ako bog da. Neću dalje da nabrajam jer si mnogo glup. Ja lično mislim da je Madonna glupača ali kad čujem tebe djeluje mi kao akademik. Na kraju krajeva jebem ti ja mater primitivnu!
AMA MADONA JE BOGINJA !!
sto se mene tice, ta kurvetina mi moze popusiti kitu moju osunecenu!!!!!! a nista to njoj nebi bio problem - napusila se ta kurva kuraca kakvih ti dusa pozeli (sama je to priznala): bijelih, crnih, zutih, smedjih...... nije nista pitala, nije nista zagledala...... samo ga je dudlala kome je stigla!! od tolikog pusenja rak pluca ce fasovat!!!!!!!