Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POVODOM NESRETNOG DOGAĐAJA U KOJEM JE NASTRADALA VISOKA DELEGACIJA REPUBLIKE MAKEDONIJE, USLJED KOJEG JE U BOSNI I HERCEGOVINI PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI, UG KONTRA OBJAVLJUJE DA JE ZAKAZANI LIQUID FUNK SESSION 3 OTKAZAN ZA NAREDNI DAN, SUBOTU, 28.02.2004. PORODICAMA PREMINULIH IZJAVLJUJEMO ISKRENE IZRAZE SAUČEŠĆA.
bozhe sacuvaj nas papaka. kome se ne svidja, prst u uho i na drugu stranu- nisu vam daleko boemi ako ste za Turbo Folkusu. papci koloniziraju nas grad papci koloniziraju nas grad neprijatelj je presao rijeku
dje to ima parti za 2 i po eura? nidje ba - kontrasi svaka cast al dignite cijenu ba, pa nije klabing za svakoga
ma ovo je garant opet neko iz kontre ostavio komentar... :P nego, je li ko prob'o ovaj red bull, daje li fakat krila, il' je neka za.ebancija?
pa ne mogu da vjerujem koji papanluk... heeeeeeeeeeeeejjjj...papciiiiiiiiiiiiii... idite na folk web site,pa tamo zazelite nesto,puhnete u svijecice i zelje vam se ostvare... u akvu dodu svi folk,turbo pjevaci,a za njima seljaci... dnb ne mozete komentirati...jer...nema te vi pojma sta je dobra muzika...
kamendsivotchikozgat2sej
valjda dnb koji se pusta po diskotekama?
Meksa strana,to shvatam ali disco dnb???????
kako ovi iz kontre misle meksa strana dnb-a* na sta tacno misle* nek definisu to "mekse"
Vecheras (nedjelja> 22/02) na Kontrinom DNB SESSIONS RADIO SHOW dvije karte za LiquidFunk3 - od 23h>01h @ 93,1 FM
Ahmaad veceras (21/02) nastupa kao specijalni gost na koncertu Ede Maajke i Lexaurina u OTV Klubu (Zagreb)! Cestitamo! Za one koji jos nisu, obavezno prosurfajte na www.flips.co.ba - Hapa, svaka cast.
ichi ili ne ichi, pitanje je sad...
e ba imam ja 2 razreda jos malo pa treci :p ...a ovi sto seru i onako ne idu na partie hehe
E, a sta bi sa Odlicnim Potezom / Radiom 3? Sjecam se da su partiji R3 bili daleko najbolji a sad ih nigdje?
http://www.hotornot.com/r/?eid=GESLELO&key=LNC (obavezno glasati :) :D