Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispade i laka loš... ko li je onda dobar :)
laka aka svugdjeprispjelkovic aka kelly
laka je, ja mislim, bio jedini kojeg se nije razumjelo. evo Norvežani odnesoše pobjedu ;)
Superr Laka se javlja iz Sarajeva...A mogla sam vala i ja....hehe....xD
... kako pojedini ljudi imaju proste i gnusne komentare... Kako mozete tako pljuvati po svemu sto je domace? Stoka nezadovoljna. Eto vam uskoro Brena dolazi pa joj zlatnim slovima ispiste ime i nek vam izblajhani ministar (ne)kulture da finansijsku podrsku!
Fikret je Mitar.
Nadam se da će Laka kazati nešto domaće, da Evropa vidi kakvi praznoglavci(poput nekih danas prijavljenih na komentar) na žalost žive u BiH. žali Bože jajne ćelije u slučaju doktora.
A vidi ovog doktora, doktore dragi, Trg djece se nalazi ISPRED BBI-a! mrzim Čorave i gLJupe ljude! Nije isto Spomen obiježlje djeci opkoljenog Sarajeva i Trg djece!
ima da vas laka jase cijelu noc,da vas napuni do kraja!
@dr Fikret:Sram te bilo.
ne dajte mu da jede grah prije javljanja da ne bude smetnji sa linkom.
halo ba dr. sto ti nisi projektovao spomenik i pokupio pare...!?
fikrete rastavim ti majku na proste faktore
Kojeg idiota su izabrali i spomenik ku r ca izabrali.
al me nasmija s prvim kometarom... :)