Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalni ljudi se druze na ovaj nacin. Ne bih rekao da je na ovom koncertu bio prisutan niti jedan od politicara. To bi bilo za njih discriminirajuce a i ne trebaju. Svari ce doci na svoje bez obzira koliko vremena trebalo.
Laka-CAR CAREVA
Interesantno ja kako Laku kao vise vole u RS-u i Srbiji, barem tako on predstavlja medijima tu za njega katastrofalnu situaciju, da te ne vole tvoji, a vole tamo gdje te ne znaju. Jer ko god zna Laku, zna da je smece od covjeka,da je guzicom zatvorio sva vrata iza sebe i odjebao sve one koji su mu u zivotu pomogli. Jer je u jednom trenutku svoje propale karijere pomislio da je neka velika zvijezda. Ali realnost pokazuje da nije tako i da je on gotov i kao muzicar i kao covjek. Niko mu nije htio objaviti zadnji album, nigdje ne svira, niko ga ne trazi. Ostaje jos RS, ali ni to nece dugo...
To Laki care, samo naprijed , ovi zavidni futavci ti ga mogu samo sisati :) Ko vas j... pa morate fizički zaradjivati marke i te iste pare davati dari bubamari da vam pokaže sisu ;)
Laka je odličan uživo! Bio sam na koncertu u Mostaru i znam o čemu pričam... Ne bih sad baš do Banja Luke zagazio da ga gledam, ali ako opet bude negdje južnije dolazimo :)
Futavac
pa nisam ni ja vjernik pa ih nije zasmetalo da onomad pucaju na mene:( Laka je Laka,nezamara :))))))))
Veze ja nemam sa pjevanjem dosao sam po nesto parica za drogice i odoh kuci da cucim u kadi .. lijep pozdrav ...
Je li malo i kukao na koncertu, kako nema gdje da zivi, kako nema para, kako je kriza, kako mu trebaju sponzori ? Postao je dosadan sa ponavljanjem toga !
Pravi tenkre! Veze on nema s pjevanjem.
treba mu je.b.at ovu sestru
@@OBILIĆ E onda mu nije la(h)ko na 24%! Šalu na stranu, veliko poštovanje za Laku!
A sta ako Laka nije vjernik, pa samim time ni musliman ?
I sad nek\" neko kaže da ne volimo muslimane!
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar,pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.