Muzika
0

Kriza karijere Macy Gray završena

Sarajevo-x.com
Macy Gray vjeruje da bi završila bez kose kao i Britney Spears da nije uspjela riješiti probleme sa svojim egom prije nekoliko godina.

Soul pjevačica vjeruje da je propast njenog trećeg albuma "The Trouble With Being Myself", bio Božji način zaustavljanja njenog ponašanja kao dive i njenog spašavanja od sudbine problematične Britney.

"Ja sam razvila nevjerovatno veliki ego. Nisam bila osoba kao prije i postala sam ovisnik o drogi. Nisam ostala u kontaktu sa osobama kojima je bilo stalo do mene", izjavila je Macy. "Vjerujem u Boga i mislim da je to bio način na koji on djeluje. Kada pogledam unatrag, meni je upravo to trebalo. Da sam nastavila, postala bi užasna osoba, obrijala bi glavu ili završila u nekom rehabilitacijskom centru".

Macy je očekivala da se muzičke kompanije bore za njen potpis, nakon što se rastala od Sonyja, ali je pogriješila. "To je bilo nevjerovatno iskustvo, ali i 'otvaranje očiju'. Bila sam tretirana kao kraljica. To sam imala u svojoj glavi – 'Ja sam Macy Gray i svi trebaju da kucaju na moja vrata', ali to se nije desilo".

"Big", novi album Macy Gray je objavljen 2. aprila.