Nektar OK Fest 2020
8

Kreni u OK avanturu s prijateljima: Deset dana dobre zabave i pristupačnih cijena

S.H.P.
Nektar OK Fest i ovoga puta za najvjerniju publiku pripremio je posebnu OK akciju - OK avantura za 5! Posebna ponuda nudi mogućnost petočlanoj ekipi da ove godine uživa na Tjentištu 14., 15., i 16. augusta, po cijeni četiri kupljena paketa.

Svi oni koji vole prirodu, zabavu, muziku i druženje sa prijateljima OK akciju 4+1 GRATIS mogu da iskoriste od 02. do 12. jula. U ponudi su dva paketa za OK prijatelje.

"Paket 'OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica' 4 + 1 gratis košta 140,00 KM. Po cijeni 4 paketa za boravak u OK kampu i mogućnost prisustva svim koncertima unutar festivalske zone na Tjentištu, pet prijatelja imat će priliku da uživa u sjajnom festivalskom programu ovogodišnjeg sedmog po redu Nektar OK Festa. Paket “OK fest III/ OK kamp + ulaznica + prevoz” 4 + 1 gratis košta 240,00 KM. Oni koji žele da iskoriste organizovani prevoz do festivala imaju mogućnost da izaberu ovaj paket koji osim trodnevnog boravka u OK kampu i ulaznica za sve koncerte uključuje i prevoz iz većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad (Banjaluka, Sarajevo, Zenica, Tuzla, Bijeljina, Doboj). I u ovoj opciji pet prijatelja uživa u OK avanturi po cijeni 4 kupljena paketa", poručuju organizatori.

Paket OK kamp prijatelj dostupan je preko prodajnih sistema kupikartu.ba i gigstix.com.

Podsjećamo, Nektar OK Fest pripremio je sjajan muzički program. Sam početak festivala rezerviran je za nastupe DJ-jeve Marka Nastića, Mladena Tomića, Siniše Tamamovića, Petera Dunova, Kristijana Molnara, Tonija Juranovića, Nebs Jacka i Alexandera G.

Dnevni program za najvjerniju festivalsku publiku OK kampere rezervisan je za Sensation OK stage, gdje vas čekaju sjajni bendovi i izvođači: poput Mortal Kombat, Love Hunters, Marčelo i napeti Quintet, Atheist Rap, Mileta Kekina i grupe Who see.

U večernjim satima na Jägermeister main stageu za zabavu su zaduženi: Goran Bare, Van Gogh, Damir Urban, Bajaga i instruktori i mnogi drugi.